Siyaset

Karakadılar, şeffaf, kadın ve doğa dostu belediyeciliğe imza attı

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar, Uluslararası Şeffaflık Derneği, Kadın Dostu Belediyeler ve TEMA Vakfı’nın Doğa Dostu Belediye Başkanı taahhütnamelerine imza attı

29 Mart 2019 Saat: 16:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 814 kez okunmuştur

Karakadılar, şeffaf, kadın ve doğa dostu belediyeciliğe imza attı
Karakadılar, şeffaf, kadın ve doğa dostu belediyeciliğe imza attı

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar, başkanlığı döneminde şeffaf, kadın ve doğa dostu belediye başkanı olacağının sözünü imzaladığı taahhütnamelerle resmileştirdi. Karakadılar, Uluslararası Şeffaflık Derneği, Kadın Dostu Belediyeler ve TEMA Vakfı’nın Doğa Dostu Belediye Başkanı taahhütnamelerine imza attı. Konuyla ilgili açıklama yapan Karakadılar, “Halkçı, hesap veren ve şeffaf bir Belediye vaat ediyorum. O yüzden harcadığımız her kuruşun hesabını vereceğim için Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin taahhütnamesini imzaladım” dedi.

SÖZ VERİYORUM

Kadın Adayları Destekeleme Derneği’nin Kadın Dostu Belediyecilik ve TEMA Vakfı’nın Doğa Dostu Belediye Başkanı taahhütnamesiyle ilgili olarak ise Karakadılar, “Sürdürülebilir yaşam ilkesi” çerçevesinde ekosistem bütünlüğünü gözeten, iklim dostu, yaşanabilir ve sağlıklı kentler için, “Kadın Dostu Belediyeler Taahhütnamesini ise cinsiyet esitsizliğinden kaynaklanan sorunların çözümünü taahhüt ettim” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, oturuyor

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑