Spor

Kaptan Burak Süleyman yaşananları anlattı

Kocaelispor’da takım kaptanı Burak Süleyman, Payasspor galibiyetini değerlendirdi ve devre arasında Mesut ile arasında yaşanan gerilim ile ilgili konuştu.

14 Ocak 2020 Saat: 22:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 769 kez okunmuştur

Kaptan Burak Süleyman yaşananları anlattı
Kaptan Burak Süleyman yaşananları anlattı
Kaptan Süleyman, Fethiye deplasmanında da Kocaelispor gibi oynayıp 3 puanla İzmit’e gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

LİGİ ERKENDEN BİTİRMENİN PEŞİNDEYİZ

Erkenden ligi bitirmek istediklerinin altını çizen Kocaelispor Takım Kaptanı Burak Süleyman şu şekilde konuştu: Ligin geneline bakarsanız kurduğu kadro ve ismi itibari ile öne çıkıyoruz. Rakiplerimiz için bizimle oynadığı maçlar daha önemli oluyor. Kocaelispor olarak 1 maç 1 maç kazanıp işi erkenden bitirmenin derdindeyiz.

 

İNŞALLAH FETHİYE'DE KAZANIP GELECEĞİZ

Payas maçı çok zorlu geçti. Fethiye, Cizre ve diğer maçlar da aynı şekilde geçecek. Cumartesi günkü Fethiye maçını şampiyonluk yolunda bir engel olarak görüyoruz. Önemli atmosferlerde oynadık bu nedenle Fethiye maçı atmosfer olarak zor bir maç olarak görünmüyor. Bu ligin üzerinde bir takımız. Kuvvetimiz yerinde ve kendimize fazlası ile güveniyoruz. Fethiye’de de Kocaelispor gibi oynayacağız, inşallah kazanıp geleceğiz.

 

HAKEMLE KONUŞMAK İSTEDİM, 2 DAKİKAYI SORACAKTIM

Mesut ile yaşadığım gerilime gelince. Sonuçta futbolcular insan. Bizim de duygularımız var. Takım adına konuşma yetkisi bende. Devre arasında hakeme gidip verdiği 2 dakikalık uzatma süresinin çok az olduğunu söyledim. Sadece kalecileri 4-5 dakika geçirdi. Takımın tepkisinden dolayı takımı susturmak için ben ve hocama kart gösterdi. Ben de hakeme “Bana neden kart gösteriyorsun” demeye giderken Mesut o sırada bana sarıldı.

 

KİMSE İLE BİR PROBLEMİM YOK

Mesut’a hak veriyorum. Ofspor maçında kırmızı kart gördüm. Burada da bir şey yapmayayım diye sarıldı. Ben de beni bırakmasını, sakin olduğumu ve hakemle konuşmak istediğimi söyledim. Biraz hararetli geçti. Sonra soyunma odasında konuştuk ve konu kapandı. Mesut benim 5 buçuk, 6 yıllık takım arkadaşım. Ondan önce alt yapılarda sürekli karşılıklı oynadık, kardeşiz. Mesut ile ya da herhangi bir futbolcu ile problemim olmaz.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑