Siyaset

Kaman Kartepe’de muhtarlarla bir araya geldi

Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, Köseköy ve Ataevler Mahalle Muhtar, Muhtar Adayları ve STK Temsilcileri ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

26 Şubat 2019 Saat: 16:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 975 kez okunmuştur

Kaman Kartepe’de muhtarlarla bir araya geldi
Kaman Kartepe’de muhtarlarla bir araya geldi

Konuşmaların ardından program soru cevap şeklinde devam etti.

Millet İttifakının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman Kartepe’de muhtarlar ve STK temsilcileri ile kahvaltılı programda bir araya geldi. Kartepe Simit’te İYİ Parti Kartepe İlçe Örgütü’nün düzenlediği programa Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İYİ Parti İlçe Yöneticileri, Ataevler Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Altınkaya, Fatih Sultan Mahallesi Muhtar adayları Kenan Kuzgun, Levent Balta ve Alaattin Küçük, İstasyon Mahallesi Muhtarı Şerif Tezcan ve Muhtar Adayı Şükrü Karadaşlı, Köseköy Mahallesi Muhtarı Ali Yılmaz ve muhtar adayları Sebahattin Altınkaya, Mehmet Hancı ve Yaşar Aktop, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Kır ve muhtar adayları Turgay Işık, Metin Karaçam ve Sinan Deniz, Köseköy Ateşspor Kulüp Başkanı Mikail Aydınlı, Köseköy Ateşspor Antrenörü Zafer Akbaş, Kamusen Diyanet Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Kartepe Anadolu Dernek Başkanı Aydın Şentürk, Kocaeli Livaneliler Dernek Temsilcisi İdris Gün, Süs Tav. Dernek Başkanı Mustafa Altıntaş, Standart Fabrika İşyeri Temsilcisi Murat Özaydın ve meclis üyesi adayları katıldı.

TAMYÜKSEL, “ÖNERİLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ “

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ilk olarak katılan herkese teşekkür etti. Bu programı düzenlememizdeki amaç sizlerle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı bir araya getirip görüş alış verişinde bulunmanızı sağlamak, istişare yapmak “ dedi. Muhtarların ve STK’ların kendileri için çok önemli olduklarını ifade eden Tamyüksel, “Sizlerin görüşleri, önerileri bizler için çok değerli” diye konuştu.

KAMAN, “MUHTARLARIMIZDAN AKIL ALMAYA GELDİK”

Konuşmasına kısaca kendini tanıtarak başlayan Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, “Bugün kendimi ifade etmek, projelerimi anlatmak adına buradayım. Kartepe ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Bunları sizlerle birlikte yapacağız. Kısaca buraya muhtarlarımızdan akıl almaya geldik “ dedi. Konuşmasının devamında projelerinden bahseden Kaman, “Kartepe’de Hastane sıkıntısı var. Hastane eksikliğini tamamlamak ilk önceliğimiz. Dünya Harikası Sapanca Gölümüz var. O bölgeyi turizm cazibe merkezi yapacağız. Tacize, cinsel istismara uğrayan kadınlarımızın güven ve huzurla kalabilecekleri Yuvam projemiz var. STK’larımız, gençlerimiz, kadınlarımız için yine tüm ilçelerimizde Kent Yaşam Merkezleri kuracağız. Kartepe Kent Mezarlığı ve Hayvan Mezarlığı, Maşukiye dağ yolu projelerimiz arasında. Kartepe Kayak Merkezinde bir tane otel var. Monopol bir yapıdan kurtarmak için o bölgeye birkaç otel daha yapılması gerekir. Ve en önemsediğim projelerden biri olan Lojistik Projemiz var. Cengiz Topel Havalimanının çevresinde Uluslararası Lojistik Merkezi yapmayı planlıyoruz “ ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑