Güncel

Kadıneli Kooperatifi Lansmanı Yapıldı

Yazar Müge Uçar öncülüğünde kurulan “Kadınıneli Kooperatifi” Genç Kocaeliler Derneği’nin bahçesinde gerçekleşen organizasyon ile açıldı

2 Temmuz 2021 Saat: 17:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 638 kez okunmuştur

Kadıneli Kooperatifi Lansmanı Yapıldı
Kadıneli Kooperatifi Lansmanı Yapıldı

Yazar Müge Uçar öncülüğünde 20 girişimci kadın ile kurulan kooperatif tanıtım Programında yer minderleri ve yer sofraları kuruldu. Açılış konuşmasını Müge Uçarın gerçekleştirdiği etkinlikte Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, İKM Başkanı Murat Öztürk, Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük,  İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, Anneler Derneği Başkanı Hande Kaya, Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Sultan Kanberoğlu, siyasi parti temsilcileri, gazeteciler ve çok ve sayıda davetli katıldı.

"KOCAELİ’NİN GURURU OLACAK"

Programda konuşan Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, “Ben eşime annemi daha fazla önemsediğimi en başından söyledim. Anneme verdiğim değer hayati olarak bende en üst seviyededir. Müge Hanım’ın girişkenliği ile hayata geçen kadınlar kooperatifi eminim kısa sürede iyi sonuçlar ile Kocaeli’nin gururu olacaktır” dedi.

CİNBİR, 'MÜCADELR EDEN KADIN KAZANIR'

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir yaptığı konuşmada “Kadınlarımız baştacımız, onların hayatta kalmaktaki verdiği mücadele taktire şayan. Bu kooperatifin her zaman destekçisi olacağız” dedi. Bürokratlar, siyasetçiler ve ev kadınlarının bir araya geldiği kooperatif açılışında katılımcılar ayakkabılarını çıkarıp yer sofrasında, kadınların ortamda açtığı gözleme, el yapımı yayık ayran ve el yapımı baklava ikramlarının tadına İzmitli ozanların sazları eşleğinde türküler eşliğinde tadına baktı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑