Siyaset

İYİ Partili Kocaağa sordu; "Eşme'ye yapılması kararı alınan 500 kişilik düğün salonu ne oldu?"

İYİ Parti Kartepe İlce Yöneticisi Ahmet Çetin Kocaağa Eşme Belediye Meclisinde alınan kararın tutanağını paylaşarak Eşme'de yapımı için söz verilen ve karara bağlanan Eşme Düğün Salonunun akıbetini sordu.

24 Aralık 2020 Saat: 17:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 703 kez okunmuştur

İYİ Partili Kocaağa sordu; Eşmeye yapılması kararı alınan 500 kişilik düğün salonu ne oldu?
İYİ Partili Kocaağa sordu; "Eşme'ye yapılması kararı alınan 500 kişilik düğün salonu ne oldu?"

Kocaağa, Eşme Belediyesi döneminde görevde olan ve bugün halen Kartepe Belediyesinde de görev yapan bazı isimlere de gönderme yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"EŞME'ye yapılması kararı alınan 500 kişilik DÜĞÜN SALONU ne oldu.?
Siyasette görev değişiklikleri , farklı partilerde HİZMET yarışı ,aynı parti içinde aynı BAYRAK yarışı olarak değerlendirilir. Başarılı bulunanlar göreve devam ettirilir sağ ol VAROL denir.
Bazen alınan kararların bir kısmı uygulanır,bir kısmı UNUTULUR.. Aynı bu kararda olduğu, 500 kişilik DÜĞÜN SALONU ve PAZAR YERİ yapılması kararı gibi. Pazar yeri KOCAELİ BÜYÜK ŞEHİR belediyesi tarafından yapılmış ama DÜĞÜN SALONU unutulmuş..
HATIRLATMAKLA , verilen sözlerin tutulmasında , sorumluluk hissedenlerin harekete geçmesinde belki yararı olur.
Kararı alanlar yorulmuş kenara çekilmiş olabilir.Hizmette devamlılık ESAS ise ; Halen BAYRAK yarışını sürdürenlerde sağ ol VAROL beklentisi olanların ,hizmette kendini PARAlayanların olabileceğini düşünüyorum..
Eşme belediyesi tarih ,Eşme mahalle oldu. Yaşasın Kartepe belediyesi. Şimdi PİMİ çekip sorunu masaya bıraktık. . Artık bu kararın tamamlanabilmesi ,bir eksiğin giderilmesi için KOCAMAN bir BÜYÜKAKIN girişimi başlatılır..
Millet pandemiyle uğraşırken DÜĞÜN SALONUNUN sırası mı diyecekler olabilir.. Demedi demeyin. Biz yarın pandemiyi de unuturuz" dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑