Siyaset

İYİ Parti Kartepe Mahalle toplantılarına Başladı

İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, 32 mahallenin muhtarını ziyaret ederek başlattığı mahalle çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2 Kasım 2019 Saat: 21:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 677 kez okunmuştur

İYİ Parti Kartepe Mahalle toplantılarına Başladı
İYİ Parti Kartepe Mahalle toplantılarına Başladı

İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, ‘Sadece Seçim Dönemlerinde Değil, Her Zaman Yanınızdayız’ sloganı ile startını verdiği mahalle çalışmalarına devam ediyor. İYİ Partililer dün akşam Uzuntarla Mahallesindeydi, vatandaşın sorunlarını dinledi.

HER HAFTA BİR MAHALLEDE

İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda aldıkları karar doğrultusunda çalışmalara başlayan İYİ Parti Teşkilatı, her hafta bir mahallede toplanarak hem teşkilatların mahallelerle hem de mahallelerin parti ile tanışmasını sağlama amacı güdüyor. Aynı zamanda Kartepe’nin ve Kartepe’lilerin sorunlarını, isteklerini, beklentilerini yerinde tespit ederek vatandaşla birlikte çözüm yollarını tespit etmeye çalışacak.

KARTEPELİLİK KİMLİĞİ

‘Sadece Seçim Dönemlerinde Değil, Her Zaman Yanınızdayız’ sloganı ile startını verdiği mahalle çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel Uzuntarla Mahalle toplantısında yaptığı konuşmada; "Bizler sadece partilerde görev alan yöneticiler değil aynı zamanda Kartepe'de yaşayan vatandaşlar olarak da sorunlara hakim olma ve çözüm yollarını bulma konusunda bilinçli olarak hareket etmeliyiz. Her sorunu siyasete bağlayarak, bu sorunlardan siyasi rant elde etmek bizim siyasi düsturumuzda yok. Biz Kartepelilik bilinci ve kimliğiyle hareket ederek daha yaşanabilir bir kent elde etme arzusundayız” dedi.

DENETLEME VE MUHALEFET GÖREVİ

"Seçimden Seçime Vatandaşa Gitme Dönemi Bitmiştir" diyen Tamyüksel; "Her an sahada olacak İYİ Parti’ye verilmiş her bir oyun sorumluluğu ile gerektiğinde Yerel Yönetime katkı koyacak, gerektiğinde denetleme ve muhalefet etme görevimizi yerine getireceğiz. Biz seçim döneminde söz vermiştik, seçimden sonra da yanınızda olacağız diye. Biz verdiğimiz sözün arkasındayız. Bugün buraya sizleri dinlemeye; sizlerle muhabbet etmeye geldik. Varsa mahallemizin sorunlarını tespit etmeye ve mahalli idarenin seçim döneminde verdiği sözleri, vaatlerini sizlerle birlikte denetlemeye geldik” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tamyüksel konuşmasının sonunda, “mahalle toplantılarının 2’ncisi olan Uzuntarla Mahalle toplantısına katılan, Uzuntarla Mahalle Muhtarı Nimet Karagöz’e, Mahalle Temsilcisi Furkan Balkan’a ve nezdinde tüm Uzuntarlalı hemşehrilerine teşekkür etti.


 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑