Siyaset

İYİ Parti Kartepe bayramlaştı

İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramının 2'nci günü bayramlaştı.

4 Mayıs 2022 Saat: 22:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 717 kez okunmuştur

İYİ Parti Kartepe bayramlaştı
İYİ Parti Kartepe bayramlaştı

İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramının 2'nci günü ilçe binasında bayramlaştı. CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetimi de, bayramlaşmaya katılarak ittifak ortaklarının bayramını kutladı.

CHP'DEN İADE-İ ZİYARET

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve yönetiminin ev sahipliğinde ilçe binasında gerçekleşen bayramlaşmada İYİ'ler partilileriyle bayramlaştı. CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetimi de Bayramın 1'nci günü kendilerini ziyaret eden İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve yönetimine iade-i ziyarette bulunarak Başkan Tamyüksel nezdinde tüm İYİ’lerin bayramını kutladılar.

TAMYÜKSEL, "İYİ PARTİ KARTEPE BİZİM BÜYÜK AİLEMİZ"

Pandemi dolayısıyla 2 yıldır birbirimize uzak kaldık, ilk defa böylesine rahat bir şekilde bayramlaşabiliyor, kucaklaşabiliyoruz diyen İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, "Bayramın 1'nci günü Genel Başkanımız Meral Akşener'in de katılımıyla il binamızda bayramlaştık, bugün de sizlerle ilçe binamızda bayramlaşalım, kucaklaşalım istedik. Burayı kendi büyük ailemiz olarak görüyoruz.  Yağmura aldırmadan geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin” dedi. Başkan Tamyüksel, Merttürk ve yönetimine de ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

MERTTÜRK, "BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE DAHA GÜZEL GEÇİYOR"

Misafirperverlikleri için teşekkür ederek sözlerine başlayan CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, "Pandemi dolayısıyla hem ülkemiz hem de tüm Dünya zor bir dönemden geçti. 2 yılın ardından, normalleşmeyle birlikte yavaş yavaş bir araya gelmeye başladık. Rabbim nice bayramlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah. Bayramlar birlik ve beraberlik içinde daha güzel geçiyor. Umarım şeker tadında nice güzel bayramlarımız olur. Herkese iyi bayramlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑