Spor

“İstenen ve özlenen Kocaelispor’u izleteceğiz”

Kocaelispor Basın Sözcüsü Abdulkadir Yılmaz, TÜMSİAD binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

24 Eylül 2020 Saat: 13:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 759 kez okunmuştur

“İstenen ve özlenen Kocaelispor’u izleteceğiz”
“İstenen ve özlenen Kocaelispor’u izleteceğiz”

Kocaeli Spor’un yeni yönetiminde kulübün basın sözcüsü olarak görev alan Abdulkadir Yılmaz, Kocaelispor ile ilgili basın açıklamalarını kulüp binasında yapılması yerine başkanı olduğu TÜMSİAD binasında gerçekleştiriyor. İkinci kez basın mensupları ile bir araya gelen Yılmaz, orta sahaya biri flaş isim olmak üzere iki transfer daha yapacaklarını belirtti. Yılmaz, Sarıyer ile oynanan maçta adaptasyon ve kondisyon eksikliğini ifade etti.

İSTENİLEN KOCAELİPOR

Yılmaz Sarıyer maçı ile ilgili, “Sarıyer maçı ile sezonu açtık, ilk yarı tutuk bir yarı geçirdik. İkinci yarı bizde toparlanmaya çalıştık. Ama bir puan da kötü değil. İstenen ve özlenen Kocaelispor’u izleteceğiz. Darıca kulübü talihsiz bir kaza geçirdi, çok geçmiş olsun kendilerine. Eski oyuncumuz Volkan Mert Korkmaz virüse yakalanmış, ona ve Derince kulübüne de geçmiş olsun dileklerimde bulunuyorum. Dün aldığımız yeni kararla Manisa’ya iki gün önce gideceğiz. Deplasmanlarla ilgilenmek isteyen iş adamları alabilirler. Manisa deplasmanlarını Yunus Merttük abimiz üstlendi. Diğer deplasmanlar için destek istiyoruz. Gökdenizin gölü bizi sevindirdi, onure etti. Transferde bir yada iki takviye yapmayı düşünüyoruz. 8 veya 10 numara giyecek flaş bir transfer yapacağız” dedi.

TALHA VE SERDAR KENDİ AYRILMAK İSTİYOR

Kulüpten ayrılmak isteyen Talha Mayhoş ve Serdar Ümit Deniz ile ilgili konuya değinen Yılmaz, “Kendilerine kulüp bakıyorlar, muhtemelen bizden ayrılacaklar. Yeni sezon planlaması içinde varlardı. Kendi tasarruflarıyla ilgili karar, kendi istekleri yani yönetim istemedi gibi bir durum yok. Kamuoyu baskısı ile tedirgin oldular. Yeni yönetimle birlikte yeni bir lig hedefi var, yeniden kulübün bütün yönleriyle yapılanmasını göreceğiz. Bir çok eksiğin tesisin giderilmesi ve yenilenmesi olacak” şeklinde konuştu.

YENİ BİR KULÜP MÜDÜRÜ

Kocaelispor’da 8 Ağustos'ta Kulüp Genel Müdürlüğü görevine getirilen Akif Özakyol'a emeklerinden ötürü teşekkür edilmesine değinen Yılmaz, Yeni bir kulüp müdürü arayışı olacağını ifade ederek, “Adaptasyon sorunu muhakkak vardır, belki kondisyon ve maç eksiği var. Kulübün hocayla ilgili iletişiminde sıkıntı yok. İç ve dış galibiyet primleri maçlara göre değişecek. İçerideki mağlubiyet ve beraberliği de ceza uygulaması yapacağız. Dışarıdaki beraberliği de ceza vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑