Spor

İstasyon Mahallesi Turnuvası Şampiyonu AS Kuyumculuk

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi’nin destekleri ile İstasyon Mahallesi Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan As Kuyumculuk’a kupasını verdi.

6 Ağustos 2019 Saat: 14:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 894 kez okunmuştur

İstasyon Mahallesi Turnuvası Şampiyonu AS Kuyumculuk
İstasyon Mahallesi Turnuvası Şampiyonu AS Kuyumculuk

Kartepe Belediyesi’nin destekleri ile İstasyon Mahallesi Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan AS Kuyumculuk takımına kupasını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman verdi. Belediye Başkanı Kocaman “AS Kuyumculuk takımı özelinde tüm takımlarımızı, forma giyen tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

KIYASIYA MÜCADELE

Komşuluk ilişkilerinin ve sporun özendirilmesi amacıyla İstasyon Mahallesi sakinleri bir araya gelerek 17 takımın katıldığı futbol turnuvası düzenlediler. Kartepe Belediyesi tarafından destelenen futbol turnuvasına katılan takımlar kıyasıya mücadele ettiler. Turnuva sonunda AS Kuyumculuk birinci oldu.

KUPAYI KOCAMAN VERDİ

As Kuyumculuk-Livanespor’un final karşılaşması büyük heyecana sahne oldu. Karşılaşma sonunda gülen taraf As Kuyumculuk oldu. Karşılaşmayı izleyen Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Seyir zevki yüksek ve bol gollü geçen muhteşem bir turnuvanın ardından final maçında 1'incilik kupasını kaldıran AS Kuyumculuk takımı özelinde tüm takımlarımızı, forma giyen tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum” diyerek şampiyonluk kupasını verdi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑