Spor

İsmail Şahin” Hakem hatalarının son bulmasını istiyoruz”

Kartepe Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı İsmail Şahin ,Kartepe’de bulunan Amatör Kulüplerin oynadıkları müsabakalarda ligin başı olmasına rağmen çok sayıda hakem hatası yaşandığını ifade etti.

5 Kasım 2018 Saat: 22:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.030 kez okunmuştur

İsmail Şahin” Hakem hatalarının son bulmasını istiyoruz”
İsmail Şahin” Hakem hatalarının son bulmasını istiyoruz”

“İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Ersin Yıldırım bu konuda hakemleri uyarmalı. Maçlarda yaşanan hakem hataları tüm emeklerimizi alıp götürüyor.Maçlara daha tecrübeli hakemlerin atanmasını ve kulüplerin maçlarda yaşadığı hatalardan dolayı gerekirse hakemlerin cezalandırılmasını ve maçlara verilmemesini istiyoruz.Bu olayın sadece Kartepe ile sınırlı olmayıp tüm Kocaeli’deki takımlarımızı da yakından ilgilendiriyor.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Murat Aydın tüm kulüpler için gecesini gündüzüne katıp çalışıyor.Hakemlerin yaptığı hatalardan dolayı Federasyonumuz sorumlu değildir.İl Hakem Kurulu ve ekibi sorumludur.

Takımlarımız ekonomik sıkıntının yaşandığı ülkemizde zor şartlar altında kadroyu ve teknik heyetlerini oluşturup liglere katılıyor.Kulüp başkanları maddi imkansızlık içerisinde kulüpleri ayakta tutmak için uğraş veriyor.Yaşanan hakem hataları nedeniyle kulüplerin tüm emekleri boşa gidiyor.İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Ersin Yıldırım’ın bu konuda olaya el atmasını bekliyoruz.Hakem arkadaşlarımızı sağduyuya davet ediyoruz.”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑