Siyaset

İl başkanlarına istifa çağrısı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından yayınlanan genelgede revizyon çalışmalarının altı çizildi ve il başkanlarına çağrıda bulunuldu.

31 Ağustos 2018 Saat: 16:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 682 kez okunmuştur

İl başkanlarına istifa çağrısı!
İl başkanlarına istifa çağrısı!

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, parti teşkilatlarını ilgilendiren bir genelge yayınladı.

Aydın tarafından yayınlanan genelgede parti olarak 24 Haziran'dan sonraki kriz testlerinden başarıyla çıkıldığına dikkat çekilirken, yerel seçimlerle ilgili çalışmaların hızlandırıldığı belirtildi.

Taşra teşkilatlarında yerel seçimler öncesi revizyon yapılması gerektiğini vurgulayan Aydın, "Partimizin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarına imkan ve fırsat vermek ve yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla bütün il başkanlarımıza yönetimleriyle birlikte istifa etmeleri yönünde bir tavsiye kararı almıştır" ifadelerini kullandı.

 

Yayınlanan genelge şu şekilde;

"Malumlarınız olduğu üzere "Daha Yeni Başlıyoruz" sloganıyla 12 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 2. Olağanüstü kurultayımızda partimizin Genel Merkez Organları yeniden seçilmiş ve ilk hedef olarak yaklaşan yerel seçimlere dönük çalışmaların hızlandırılması kararlaştırılmıştır.

Özellikle 24 Haziran seçimleri ve akabindeki süreç partimiz açısından büyük bir imtihan olmuş, Genel Başkanından, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar İYİ Parti ailesi karşılaştığı bütün kriz testlerini başarıyla geçmiştir.

 

"GÜÇ VE İVME KAZANACAĞIZ"

Kuruluşundan bu güne karşılaştığı sorunları başarıyla çözen ve engelleri aşan teşkilatlarımızda zaman içinde deneyimli bir çekirdek kadro teşekkül etmiştir. Bu kazanımın yanı sıra bilhassa seçimlerde başarılı çalışmalarıyla temayüz eden çok sayıda İYİ Partili arkadaşımızı da yönetim kademelerine dahil etmek partimize büyük güç ve ivme kazandıracaktır.

Öte yandan yerel seçimlerde aday olacak her kademeden teşkilat yöneticilerine imkan ve fırsat vermek, böylece yerel seçim sürecinde teşkilatlardaki boşalmaların önüne geçmek ve nihayet yeni katılımlarla İYİ Parti ailesini daha da büyütmek partimiz açısından büyük önem taşımaktadır.

 

"REVİZYON ELZEM HALE GELDİ"

Bu güne büyük bir özveriyle, türlü imkansızlıklar içinde ve fedakarca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyon yapılması elzem hale gelmiştir.

 

İSTİFA TAVSİYESİ

Bütün bu gelişmeleri dikkate alarak; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Başkanlığında 30 Ağustos 2018 tarihinde toplanan İYİ Parti Başkanlık Divanı, partimizin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarına imkan ve fırsat vermek ve yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla bütün il başkanlarımıza yönetimleriyle birlikte istifa etmeleri yönünde bir tavsiye kararı almıştır.

Bütün il başkanlarımızın sorumluluk içinde hareket ederek alman bu tavsiye kararının gereğini yerine getireceğine dair inancımı belirtir, çalışmalarınızda başarılar dilerim."

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑