Siyaset

İbrahim Bıyıklı’ya vatandaştan yoğun ilgi

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bayanların misafiri oldu ve yoğun ilgi gördü.

2 Mart 2019 Saat: 13:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 885 kez okunmuştur

İbrahim Bıyıklı’ya vatandaştan yoğun ilgi
İbrahim Bıyıklı’ya vatandaştan yoğun ilgi

Kartepeli anneler çocukları için Bıyıklı’dan iş istedi!

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleşen ziyarette Kartepeli kadınlar çocukları için Bıyıklı’dan iş istediler. Bıyıklı’yi destekleyeceklerini söyleyen Kartepeli kadınlar şunları söyledi: ‘’Genç başkan adayının söylemleri diğer hiçbir adayda yok. Dürüst, temiz ve liyakat sahibi görüntüsüyle kendisinden en iyi hizmeti alabileceğimizi düşünüyoruz. Bu nedenlerle Saadet Partisi adayı Sayın İbrahim Bıyıklı’yı destekleyeceğiz. ” dediler.

‘’Dinamikleri harekete geçireceğiz’’             

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı’da ziyarette yaptığı açıklamada maddi imkanları çarçur etmeyeceklerini söyleyerek, kronikleşen sorunların çözümü konusunda işin ehli bir ekiple birlikte yola çıktıklarını ifade etti. Kartepe’yi sosyal, kültürel ve ekonomik olarak tüm dinamikleri harekete geçirerek yöneteceklerini sözlerine ekleyen Bıyıklı, hakkaniyetli ve erdemli yöneticilerin işbaşına gelmesi gerektiğini söyledi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑