Güncel

İbrahim BIYIKLI, cemaat üyesi mi?

İbrahim Bıyıklı’nın pastanelerinin adının da cemaatin yayın organı olan Altınoluk Dergisi’nden geldiği ifade ediliyor

3 Şubat 2022 Saat: 13:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 655 kez okunmuştur

İbrahim BIYIKLI, cemaat üyesi mi?
İbrahim BIYIKLI, cemaat üyesi mi?

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Kartepe Belediye başkanı adayı olan ve şimdi de Kocaeli Ticaret Odası başkanlığına aday olup inanılmaz paralar harcayan Altınoluk Pastaneleri’nin sahiplerinden İbrahim Bıyıklı’nın Erenköy Cemaatine mensup birisi olduğu ve sahibi olduğu pastanelerinin ismini de cemaatin yayın organı olan Altınoluk Dergisinden aldığı dile getiriliyor

KOTO başkanlığına aday oldu

Saadet Partisi’nde aktif siyaset yapan ve son zamanlarda KOTO başkanlığı için harcadığı büyük paralarla dikkat çeken İbrahim Bıyıklı’nın Nakşibendi tarikatının bir kolu olan Mahmut Sami Ramazanoğlu’ndan gelen ve şu anki lideri Osman Nuri Topbaş olan kamuoyunda da Erenköy olarak bilinen ama bir adı da Altınoluk olan cemaat üyesi olduğu belirtiliyor.

KOTO seçimlerine bir yıldan fazla bir zaman olmasına rağmen adaylık için ortaya çıkan ve büyük paralar harcamaya başlayan İbrahim Bıyıklı’nın pastanelerinin adının da cemaatin yayın organı olan Altınoluk Dergisi’nden geldiği ifade ediliyor.

Altınoluk Cemaati özellikle Nakşibendi Tarikatı içinde önemli bir güce sahip olan cemaat. Yazar Ahmet Taşgetiren de bu cemaatin üyesiydi ve cemaatten ayrılmasıyla dikkatleri çekmişti.


 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑