Güncel

Helvacı Ali İzmit Şubesini Hizmete Açtı

Bursa’ya bağlı İnegöl ilçesinde 1900’lü yılların başından bu yana helva imalatı ve satışı alanında hizmet veren Helvacı Ali, kuşaktan kuşağa süre gelen tecrübe ve kaliteyi Kocaelilerin de hizmetine sundu.

12 Kasım 2019 Saat: 16:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.748 kez okunmuştur

Helvacı Ali İzmit Şubesini Hizmete Açtı
Helvacı Ali İzmit Şubesini Hizmete Açtı

YOĞUN KATILIM

İzmit Fethiye Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Helvacı Ali’nin açılışına çok sayıda İzmitli katıldı. Yoğun kuyruğun gözlemlendiği açılışta, İzmitliler yedikleri helvayı çok beğendiklerini ifade etti. İşletme sahipleri de amaçlarının tüm Kocaeli’ye bu helvayı tattırmak olduklarını belirterek, tüm Kocaelili hemşehrilerimizi mekanımızı görmeye ve helvamızdan yemeye davet ediyoruz dedi.

ASIRLIK LEZZET

Helvacı Ali “Bursa İnegöl’de 1900 yıllından beri hizmet veren asırlık bir işletme. Bunca yılın deneyimi ve ortaya çıkarttığı lezzeti bundan böyle Kocaelili’lerde yakından tadabilecek. İlimize marka bir değer katan Helvacı Ali bundan böyle vazgeçilmez mekanlar arasındaki yerini almayı hedefliyor.

TAMAMEN DOĞAL

Helvanın en önemli özelliği ise Glikoz kullanılmadan yapılmış olması. Doğal pancar şekeri ve tahinden, susamdan üretilen helvalar, dondurma ve irmik ile biraraya getirilerek mükemmel kıvama ulaştırılmış durumda. Oldukça geniş ürünlerin yer aldığı Helva Ali, şimdiden İzmitliler’in yoğun ilgi gösterdiği mekan haline gelmiş durumda.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑