Spor

Gövde Gösterisi Yaptılar

Kocaelispor Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Boluspor karşılaşması öncesinde yeni Teknik kadro, yeni transferler için Cumartesi günü Körfez Brunga Tesislerinde toplu imza töreni yapıldı

6 Şubat 2022 Saat: 02:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 665 kez okunmuştur

Gövde Gösterisi Yaptılar
Gövde Gösterisi Yaptılar

Kocaelispor ara transferde anlaştığı Teknik adam Mehmet Altıparmak ve 7 futbolcusu için toplu imza töreni düzenledi. Taraftara açık olarak düzenlenen törene, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetimi, Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt ve çok sayıda yeşil siyahlı taraftar katıldı. Temsilcimiz kadrosuna, Menemenspor’dan İbrahim Akanbi Rasheed ve Mazlum Demir, Adanaspor’dan Samed Ali Kaya, Manisa FK’dan Mehmet Yılmaz, Gençlerbirliği’nden Kerem Can Akyüz, Altach’tan Berkay Dabanlı, Sheriff’ten Dimitris Kolovos'u katmıştı.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun imza töreninde yaptığı konuşmaya Mustafa Reşit Akçay’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladı. Başkan Engin Koyun bugün yeni bir sayfa açtıklarını ve TFF Birinci Lig'de en fazla şampiyonluk yaşayan Teknik adam Mehmet Altıparmak’ı takımın başına getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. TFF Birinci Ligi'nde 11 yıl sonra burada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Engin Koyun yeni bir hikaye yazmak için bir araya geldiklerini ve taraftardan doksan dakika boyunca destek istedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑