Spor

Gökdeniz, Sivasspor’un kıskacında!

Gökdeniz, Sivasspor’un kıskacında!

14 Ocak 2020 Saat: 22:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 735 kez okunmuştur

Gökdeniz, Sivasspor’un kıskacında!
Gökdeniz, Sivasspor’un kıskacında!
Kocaelispor’un genç yıldızı Gökdeniz ile ilgili sıcak gelişme! 18 yaşındaki futbolcunun 30 Ocak’a kadar Süper Lig lideri Sivasspor’a transfer olacağı ve yıl sonuna kadar da 1. Lig takımlarından İstanbulspor’a kiralanacağı belirtiliyor.

UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORLAR

Payasspor maçında oyuna ikinci yarıda giren ve attığı 2 golle takımının galibiyetinde başrolü oynayan Gökdeniz Bayrakdar gündemden düşmüyor. Psikolojik olarak zahmetli bir devre arası kampı yaşayan, Payas maçında yedek soyundurulmasına karşın sahaya girdikten sonra görevlendirmesini çok iyi yaparak attığı gollerle konsantrasyonunu kaybetmediği görülen Gökdeniz’i uzun süreden beri takip eden Süper Lig lideri Sivasspor kadrosuna katmak istiyor.

 

TRABZONSPOR VE BEŞİKTAŞ DA VAR

Bu sezonki gol sayısını 8’e çıkaran, 4 de asisti olan 18 yaşındaki futbolcunun Kocaelispor’da kalıp kalmayacağı netleşmese de futbolcunun menajeri Murat Erdoğan’ın Kocaelispor’a iyi bir para kazandırarak Gökdeniz’i Süper Lig’den bir takıma göndereceğine kesin gözü ile bakılıyor. Sivasspor ile birlikte Denizlispor, İstanbulspor, Beşiktaş ve özellikle de Trabzonspor’un yakın takibinde bulunan futbolcu ile ilgili elde edilen bir diğer bilgi de şu. Gökdeniz, 30 Ocak’a kadar devre Sivasspor ile anlaşırsa yılsonuna kadar 1. Lig takımlarından İstanbulspor’a kiralanacak.

 

YÖNETİMİN İSTEDİĞİ PARA GELİRSE GÖKDENİZ GİDİYOR

Gökdeniz ile ilgili karar mercii olan Kocaelispor yönetimi konuya iki yönlü bakıyor. İlki Gökdeniz’in takımdaki varlığının önemi, ikincisi ise ekonomik durum. Gökdeniz’den en az 1 milyon lira ve üzerinde bir rakam girdisi sağlayıp sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcunun serbest kalmasını istemeyen Kocaelispor yönetimi Gökdeniz ile ilgili tavrında net. Yeşil Siyahlı yönetim, Gökdeniz’in menajeri Murat Erdoğan’ın kulübe istenilen rakam getirdiği takdirde Gökdeniz’in gitmesine izin verecek.  

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑