Güncel

GAZETECİ; Şahin Asker taburcu oldu

Önceki gün evde geçirdiği kalp krizi sonrasında önce Kocaeli Devlet Hastanesi ardından da İzmit Konak Hastanesi’ne kaldırılan ve burada anjiyo olan Kartepe’nin Sesi gazetesinin sahibi Şahin Asker taburcu edildi.

19 Kasım 2020 Saat: 20:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 686 kez okunmuştur

GAZETECİ; Şahin Asker taburcu oldu
GAZETECİ; Şahin Asker taburcu oldu

İlimizin sevilen gazetecilerinden olan Kartepe’nin Sesi gazetesinin sahibi Şahin Asker, hafta başında evinde kalp krizi geçirdi. Ailesi tarafından  Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şahin Asker, burada yapılan ilk müdahalenin ardından  İzmit Konak Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yapılan tetkiklerde kalbine giden iki damarın tıkalı olduğu teşhisi konuldu. Anjiyo yapılarak damarları açılan Asker, hastanede iki gün kaldıktan sonra dün taburcu edildi.

AÇIK KALP AMELİYATI OLMUŞTU

Şahin Asker, 9 yıl önce yine rahatsızlanmış ve açık kalp ameliyatı geçirmişti. 9 ay önce de yine geçirdiği kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırılmış ve kalbine giden bir damarın tıkalı olduğu teşhisi konulmuş ve anjiyo olmuştu. Hafta başında ikinci kez kalp krizi geçiren Şahin Asker’e bu kez de kalbine giden iki damarın tıkalı olduğu teşhisi konuldu ve ikinci kez anjiyo yapıldı.

ARSLAN KUYUMCULUK MASA ÜSTÜ

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑