Spor

Eşmespor finalde:3-1

2.Küme Play-Off’ta ilk tur maçları oynanıyor.

21 Nisan 2019 Saat: 16:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.128 kez okunmuştur

Eşmespor finalde:3-1
Eşmespor finalde:3-1

İlk turun en önemli maçlarından biri de Eşmespor ile Yeni Kandıraspor arasında oynandı. M.Ali Kağıtçı Stadı’ndaki karşılaşmayı Eşmespor 3-1 kazandı, finale yükseldi. Önceki akşam oynanan bir diğer karşılaşmada da Karatepe GB ile Tavşanlıspor karşılaştı. Derince Stadı’ndaki maçı Tavşanlıspor 3-2 kazandı.

YENİ KANDIRA ÖNE GEÇTİ

2.Küme Play-Off’un ilk turunda Eşmespor ile Yeni Kandıraspor’un mücadelesi izlendi. D Grubu’nu üçüncü sırada bitiren Eşmespor ile B Grubu’nda şampiyonluğu son maçta kaybeden Yeni Kandıraspor arasında M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı kazanan finale çıkacaktı. Yeni Kandıraspor 17’inci dakikada Burak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Eşmespor, ilk yarının son dakikasında Ali Kemal’in müthiş golü ile eşitliği sağladı. Eşmesporlu oyuncu, röveşata ile topu filelere gönderdi, devreye 1-1’lik beraberlikle girildi.

EŞMESPOR, İKİNCİ YARI İŞİ BİTİRDİ

Maçın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 berabere bittikten sonra, ikinci yarıda Eşmespor çok daha etkili başladı. 56’ıncı dakikada Eşmespor penaltı kazandı. Penaltıyı Erdi kullandı, bu golle Sarı-Kırmızılı ekip, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 öne geçti. Golden sonra da Eşmespor’un atakları vardı. 4 dakika sonra Abdullah ile farkı ikiye çıkaran Eşmespor rahatladı, maçı da 3-1 kazandı. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑