Spor

Eşmespor’da Başkan değişikliği ..

Geçen sezon 1.Amatör kümeye yükselen Eşmespor, daha güçlü bir yönetim oluşturmak için, Olağanüstü genel kurul kararı aldı.

20 Ağustos 2019 Saat: 11:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.050 kez okunmuştur

Eşmespor’da Başkan değişikliği ..
Eşmespor’da Başkan değişikliği ..

Verilen önerge sonrasında Alaaddin Doğanlı divan heyeti başkanlığına seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulda mevcut yönetim kurulundan Erol Bayrak faaliyet raporunu, denetleme raporunu okudu. Yapılan oylamada, yönetim ve denetleme kurulu raporları oy çokluğuyla ibra edildi. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Kongrede Kulüp başkanlığına, tek listeyle Yılmaz Günel aday oldu. Yönetim kurulu listesine yeni isimler katarak daha da güçlendiren Yılmaz Günel yapılan seçimde başkanlığa seçildi. Seçimi kazanan Yılmaz Günel'i kongre üyeleri tebrik etti.

Belirlenen yeni yönetim kurulunda ise güçlü bir yönetim oluşturma adına mevcut yönetime yeni isimler listeye alınmasıyla revizyona gidildi..

Daha gayretli çalışma içerisinde olduklarına dikkat çeken Günel şöyle konuştu:

Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Güçlenen yeni yönetimimizle hepimizin ortak hedefi Eşmespor’u büyük yerlere taşımaktır. Takımımızın başarılı olması en büyük dileğimizdir. Eşmespor’u nasıl daha iyi duruma getirebiliriz kaygımızdan başka endişemiz olmaması gerekir.

VASFİ AŞÇI'DAN VEDA AÇIKLAMASI ..

Kullübümüzün olaganüstü Genel kurul kongresi kulübümüze ve camiamıza yakışır bir olgunlukta gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu sürüçte destek veren ilgi duyan üyelerimize ve görevini layıkyla yerine getirmiş ve şampiyonlukla taçlandırarak şimdi görevi yeni yönetim kuruluna teslim etmiş önceki yönetici arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Eşmesporumuzun tüm değerlerine büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla sahip çıktınız, Şahsıma ve yönetimdeki arkadaşlarımıza olan güven ve inancınızı tarihe not düşercesine desteklediğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunarım.

Yaklaşık 2000 yılından bu yana kulübün içinde yöneticilik ve idarecilik görevini yapma gururunu yaşadım. Çok değerli Eşmespor yol arkadaşlarım ile başlayan bu yolculukta bana eşlik eden çok değerli yönetici ve değerli üyelerimize 19 yıllık yolculuğum süresince şahsıma ve Eşme Spor Kulübü'ne verdikleri değerli destek ve samimi dostlukları adına en içten teşekkürlerimi sunarım.

Bu sezon benim için en anlamlı bir sezon oldu. Eşmespor kulübü olarak, özlemini çektiğimiz, tarihe geçecek bu sezonu şampiyonlukla noktalamış bulunmaktayız..

Bu uğurda her bir yönetici arkadaşım zamanı elverdiğince ve imkanları nezdinde fedakarlık yaparak bu coşkuyu yaşamamıza vesile olmuşlardır. Benim için çok büyük anlamı olan bu sezonun hizmet dönemimde şahsıma ve yönetimime büyük destek verdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bu tarihe geçecek sezonda hizmet sırasında bizlerin sizlere, sizin de bize mutlaka hakları geçmiştir. Ben bir helallik

istiyorum, benden yana geçmişte hakkınız varsa helal edin. Bizim hakkımız varsa helal olsun” dedi.

Eşmespor Yönetim Kurulu ise şu isimler oluştu:

Yeni Başkan YILMAZ GÜNEL

YÖNETİM KURULU

ASİL YEDEK

1- Yılmaz GÜNEL 1- Hasan YILMAZ

2- Hasan BAYRAK 2- Mustafa YILMAZ

3- Selim GÜNAY 3- Engin ÇAKIR

4- Oktay KÖSEM 4- İlker ÇITAK

5- Ersin SÖNMEZ 5- Yunus DURMUŞOĞLU

6- Hüseyin ÜNLÜ 6- Levent ÖRENGÜL

7- Mazhar AŞKIN 7- Numan KÜLÜĞ

8- Saniye TARCAN 8- Erdinç SÖNMEZ

9- Vasfi AŞÇI 9- Mustafa KÖSEM

DENETLEME KURULU

ASİL YEDEK

1- Aydın GÜNEL 1- Salih ÇITAK

2- Saffet GÜL 2- Özgür ÖZER

3- Ömer MERAL 3- Bedirhan BAYRAK

KASK. FEDERASYON DELEGELERİ

ASİL YEDEK

1- Yılmaz GÜNEL 1- Engin ÇAKIR

2- Vasfi AŞÇI 2- Mustafa YILMAZ

3- Oktay KÖSEM 3- Emre DURMUŞOĞLU

KARTEPE KULÜPLER BİRLİĞİ DELEGELERİ

ASİL YEDEK

1- Yılmaz GÜNEL 1- Hasan YILMAZ

2- Vasfi AŞÇI 2- Kasım MERAL

3- Adem SALMAN 3- Orhan OKTAY

4- Oktay KÖSEM 4- Salih ÇITAK

5- Abdülbasit MERAL 5- Erol BAYRAK

ONURSAL BAŞKAN – Sadettin ÇITAK

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑