Siyaset

Eryarsoy, başvurular öncesinde uyardı

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, yerel seçimlerde aday adayı olacakları parti söylemlerinin dışına çıkmamaları konusunda uyardı.

5 Kasım 2018 Saat: 23:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 870 kez okunmuştur

Eryarsoy, başvurular öncesinde uyardı
Eryarsoy, başvurular öncesinde uyardı

 Eryarsoy, ilçe belediye başkanlarının istifasına yönelik genel merkezden bir talimat gelmediğini belirtti

Yerel seçimler için seçim takvimini başlatan AK Parti’de hareketlilik başladı. AK Parti’de dün yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvuruları başladı.AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe belediye başkanlarının aday adaylıklarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlçe belediye başkanlarımızın istifasına yönelik genel merkezimizden gelen bir talimat bulunmamaktadır” dedi.

‘HEPSİ GÖREVİNİN BAŞINDA’

AK Parti İl Kocaeli Başkanı Abdullah Eryarsoy, konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparak “Aday adaylığı sürecimizin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlçe belediye başkanlarımızın istifasına yönelik genel merkezimizden gelen bir talimat bulunmamaktadır. Hepsi görevinin başında. Aday adayı olacak arkadaşlarımızın parti politikası dışında herhangi bir söylemde bulunmamasının altını çiziyorum. Aynı zamanda adaylar yazılı ve görsel medyada hazırladıkları seçim materyallerini partimizin kurumsal çizgisinde yapmalıdırlar” şeklinde konuştu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑