Yaşam

EKİN UZUNLAR KARTEPE´Yİ SALLADI

KARTEPE EKİN UZUNLARLA COŞTU

11 Eylül 2019 Saat: 01:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.423 kez okunmuştur

EKİN UZUNLAR KARTEPE´Yİ SALLADI
EKİN UZUNLAR KARTEPE´Yİ SALLADI

Kartepe Belediyesi 5’nci Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali’nin 4’ncü gününde Ekin Uzunlar sahne performansıyla Kartepelileri coşturdu.

Kartepe Belediyesi 5’nci Uluslararası Unutulmaz Değerler Festivali’nin 4’ncü gününde Karadeniz müziğini, batı müziği ile harmanlayan, çaldığı kemençeyle, ustalığını gösteren samimi, renkli karakteriyle gönüllerde taht kuran, “Son Bir Kez” şarkısıyla gündeme gelen başarılı sanatçı Ekin Uzunlar sahne aldı. Uzunlar konseri ile Kartepe’yi adeta salladı. Konserin sonunda havai fişek gösterisi festival alanını görsel bir şölene çevirdi.

KARTEPE EKİN İLE COŞTU

Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali’nde yüzlerce Kartepeli Maşukiye Park Alanı’nı doldurduğu konserde sahne alan başarılı sanatçı Ekin Uzunlar “Yokluğun Kefeni, Hüznün Gemileri, Hediye, Son Bir Kez” gibi bilindik şarkılarının yanı sıra müziğin usta isimlerinden oluşan eserleri ile alanda bulunan herkesi mest etti.

KOCAMAN PROTOKOLDE DEĞİL HALKIN İÇİNDE İZLEDİ

Maşukiye Park Alanı’nı dolduran Kartepeliler Uzunlar’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla keyif dolu anlar yaşadı. İzleyiciler bu keyif dolu anları cep telefonlarıyla kaydederken, konserde kemençesiyle performans sergileyen Ekin Uzunlar’a izleyiciler horonla eşlik etti. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı Ekin Uzunlar, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman konseri alanda vatandaşların arasında izledi.

KOCAMAN TEŞEKKÜR ETTİ

Konser’de sanatçı Ekin Uzunlar’a çiçek takdim eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe Belediyesi 5'inci Uluslararası Unutulmuş Değerler Feslivali'mizde muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptık. Bu güzel cumartesi akşamı bizlere tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sunan Ekin Uzunlar'a tüm Kartepe adına teşekkür ediyorum. Gençlerimiz festivalimizden büyük heyecan duydular. Kocaelimizin en güzeli Kartepemizde hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. Festivalimiz boyunca etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime ve kıymetli misafirlerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑