Siyaset

EDOK KOMUTANI DALKIRAN’DAN ÜZÜLMEZ’E EMEKLİLİK ZİYARETİ

Emekli olmaya hazırlanan EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

14 Ağustos 2018 Saat: 14:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 954 kez okunmuştur

EDOK KOMUTANI DALKIRAN’DAN ÜZÜLMEZ’E EMEKLİLİK ZİYARETİ
EDOK KOMUTANI DALKIRAN’DAN ÜZÜLMEZ’E EMEKLİLİK ZİYARETİ

K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, emekliliğe ayrılıyor. Emekli olmaya hazırlanan EDOK komutanı Dalkıran, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

ÜZÜLMEZ MİSAFİR ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran’ı belediye hizmet binası önünde karşılayarak makamında misafir etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kartepe’de ki görev süresi boyunca karşılıklı iyi niyet, işbirliği ve verimli çalışmalardan dolayı teşekkür edildi. Ülkemize ve Kartepemize katkılarınızdan dolayı, sizi v e emeklerinizi saygıyla hatırlayacağız diyen Başkan Üzülmez, misafirine emeklilik hatırası olarak hediye takdim etti. Başkan Üzülmez, misafiri Tuğgeneral Dalkıran’a emeklilik hayatında mutluluklar dileyerek aracına kadar eşlik ederek uğurladı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑