Siyaset

Dursun; Suadiye Kent Meydan Projesine İsyan Etti

MHP Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Adayı Serbülent Dursun, Suadiye de ki Meydan projesinde Oto Park in olmamasına isyan bayrağı çekti.

27 Ocak 2019 Saat: 22:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.882 kez okunmuştur

Dursun; Suadiye Kent Meydan Projesine İsyan Etti
Dursun; Suadiye Kent Meydan Projesine İsyan Etti

MHP Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Adayı ve Suadiyeli Serbülent Dursun, Suadiye merkezde yapımına başlanan Kent Meydan Projesin de yer altı katlı oto park ın olmamasına adeta isyan bayrağı çekti. Dursun sosyal paylaşım sitesi Facebook ta yaptığı paylaşımla Kartepe Belediyesine yapılan projenin yanlış yapıldı diyerek göndermede bulundu.

İşte Dursun un yaptığı Paylaşım

BURASI #SUADIYE GÖRÜLDÜGÜ UZERE COK CIDDI TRAFIK YOGUNLUGA MARUZ KALAN BIR BELDE YAPIMI DEVAM EDEN MEYDAN PROJESINDE OTOPARKTA GÜNDEMDEYDI VE YAPILMASI PLANLANMISTI SON ANDA BIR DEGISIKLIK OLDUGU OTOPARKIN MEYDAN PROJESI KAPSAMINDAN CIKARILDIGI SUADIYEDE DILDEN DILE DOLASIYOR OTOPARK PROJENIN ICERISINDE VARKEN NEDEN KALDIRDI ? OTOPARK YOKTUDA NEDEN OTOPARKTA VAR DENILDI ? KULAGIMA COK DAHA KOTU KONU GELDI ESRAR ICERLER DIYE KALDIRILDIGIDA SOYLENIYOR BU AYIBI SUADIYEYE LAYIK GÖRENLER SIZLERE YAZIKLAR OLSUN SUADIYELI INSANI SEVER MISAFIRI SEVER ÖRFLÜ GELENEKLI BIR BELDEDIR YÜZDE DOKSANI BIRBIRINE AKRABA BIR BELDEDIR BU SEKILDE SÖYLEMLER BU SEKILDE İTHAMLARI SUADIYELIYE NASIL YAKISTIRILIR SUADIYEDE COK CIDDI BIR SIKINTI OLAN BU OTOPARK KONUSU INANIN INSANLARI CILEDEN CIKARMAK UZEREDIR MEYDAN PROJESI KAPSAMINDA BIR KEZ DAHA NET BIR SEKILDE OTOPARK SART OLDUGU GOZLER ONUNE GELMISTIR ESNAFLARIMIZIN ÖNLERI ARAC KAYNIYOR CUNKU ARAC PARK EDILICEK YER YOKTUR MEYDAN PROJESI KAPSAMINDA BELDENIN ORTASINDA TUVALETE IHTIYAC YOKTUR LAKIN CAMIMIZDE MEYDANDADIR VE CAMIMIZIN TUVALETIDE MEVCUTTUR TUVALETIN MEYDANDA OLMASIDA UYGUN DEGILDIR YETKILI KISILERI GÖREVE DAVET EDIYORUM SUADIYELININ SESINE KULAK VERIN SAYGILARIMLA.

kartepe suadiye yeni meydanı ile ilgili görsel sonucu

Ä°lgili resim

Yapılan Projede Trafiğe hiçbir çözüm Yok 

Yanlış Proje yapılıyor 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑