Spor

Dinçel: Zoru kolaya çevirecek oyuncu grubuna sahibiz

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel “Zor geçecek denilen Ağrı maçını kolaya çevirmek istiyoruz.

7 Aralık 2019 Saat: 01:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 708 kez okunmuştur

Dinçel: Zoru kolaya çevirecek oyuncu grubuna sahibiz
Dinçel: Zoru kolaya çevirecek oyuncu grubuna sahibiz

Bunu başarabilecek oyuncu grubuna sahibiz” dedi.

KAZANMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ

Ağrı deplasman yolculuğu öncesi sorularımızı yanıtlayan Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Ağrı’daki handikapların üstesinden gelebilecek bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirtti ve şu ifadelere yer verdi: İki haftadır Ağrı maçına hazırlanıyoruz. Kolay şartlarda oynamayacağımızı biliyoruz. İklim koşulları, rakım ve zeminin sentetik oluşu handikap gibi görünse de takım olarak bu maçı kazanmamız gerektiğini biliyoruz.

KAFAMIZDA KADRO İLE İLGİLİ BİR ŞEKİL OLUŞTU

İnşallah -Zor geçecek- denilen maçı iyi mücadele ve iyi skorla kolaya çeviririz. Yakup ve Serdar Ümit yok. Ama ne olursa olsun sahaya 11 kişi çıkacağız. Kocaelispor forması giyen her oyuncu o sorumluluğu taşıyacak güç ve bilinçtedir. Geçen hafta iki hazırlık maçı yaptık. Farklı bir düşüncemiz vardı. Bu hafta içi yaptığımız çalışmalarda tam netleşmese de kafamızda bir şekil oluştu.

BU YÜZDEN FUTBOL GÜZEL

Her maç günlük güneşlik havalarda oynanmıyor. 34 haftalık maratonda yağmuru, karı, soğuğu, sıcağı görebiliyorsunuz. Ligin ilk bölümünde Cizre maçı çok sıcak havada ve sentetik zeminde oynanmıştı. Ben de Diyarbekir’deyken bu iklimi tecrübe ettim. Şimdi de tersi bir durum var. Futbolun içinde bunlar var. Bu yüzden futbol güzel.

TAKIM İÇİNDEKİ BİRLİKTELİĞİ YAKALADIK

Mücadelenin öne çıkacağı bir maç olacağını düşünüyorum. Biz o gereken mücadeleyi sahaya yansıtıyoruz, yine yansıtacağız Takımıma güveniyorum. Kazandığın zaman her şey iyi gider. Takım lider, şehir mutlu, oyuncular mutlu, iyi bir form ve birliktelik yakalandı. Zaten bunlar oluştuğunda başarı da geliyor. Bu birliktelik sadece takımda değil, tüm şehirde var.

ÖNCE PUAN FARKINI KORUMAMIZ LAZIM

Turgutlu, Karşıyaka’yı 2-1 yendi. Fethiye ile birlikte Turgutlu 5 puan altımızda lige devam ediyorlar. Öncelikli olarak bu puan farkını korumak, ardından açmak zorundayız. Bu iki takım ile birlikte Erok’a da deplasmana gideceğiz. O maçlara gitmek için puan farkının da makul seviyede olması önemli.

TRANSFERLE İLGİLİ OLUŞAN ALGIYI KIRDIK

Devre arası geliyor. Transfer konusu son dönemde gündem dışı kaldı. Daha önce –Futbolcularımızın durumu transfer politikamıza yön verecektir- demiştim. Göreve ilk başladığım zamanda kamuoyunda –Transfere çok ihtiyaç var- şeklinde bir algı oluşmuştu. Ama şu gün itibari ile o algı ortadan kalktı.

DEVRE ARASINDA NOKTA TRANSFERLER OLACAK

Oynayacağımız 2 maç var. Mutlaka takımımızın güçlenmesi, sıkıntı yaşamaması için hamle yapılabilir. İkinci yarının sakatını, cezalısını, kısacası her şeyini düşünerek işimizi sağlama almak için –Nokta- dediğimiz yapıdaki oyuncuları bünyemize kazandıracağımızı düşünüyorum. Şu bir gerçek ki devre arası transferi zordur. Şu an isim vermek doğru değil. İstersiniz, şartlar oluşmaz. Belli bir süre daha geçsin bazı şeyler daha da netleşir.

KAMPIMIZ 21 ARALIK’TA BAŞLAYACAK, 2 HAFTA SÜRECEK Teknik adam rahat bir çalışma ortamı ister, oyuncusunun rahatlığını ister. Devre arasında Kervansaray Otel’i tercih etmiştik. Çünkü otelin kendisine ait iki iyi sahası vardı. Genelde sahalar otelin dışında olduğu için araç transferi gereklidir. Devre arasında özel ve fazladan çalışmalar da olabiliyor. Ancak Kervansaray’ın bakımda olduğunu öğrendik. Yine Lara’da, içinde sahası olan Titanic Otel ile yönetimimiz anlaşmayı yaptı. Kampımız 21 Aralık’ta başlayacak, 5 Ocak’ta sona erecek. Spor41

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑