Spor

Derince Spor Kompleksi açıldı

Derince’de Fatih Mahallesi’nde bulunan Bahattin Çelik Spor Kompleksi dualarla açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa aileler de büyük ilgi gösterdi

2 Temmuz 2021 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 557 kez okunmuştur

Derince Spor Kompleksi açıldı
Derince Spor Kompleksi açıldı

ÖZEL İSİMLER KATILDI

Eski sporcu ve belediye meclis üyesi rahmetli Bahattin Çelik’in isminin verildiği spor kompleksinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, İl Müftüsü Sinan Cihan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, ilçedeki siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve spor adamları katıldı. Açılış konuşmalarından önce Derinceli karateciler protokole hazırlamış oldukları kısa süreli görsel şovu sergiledi ve büyük alkış aldı.

AYGÜN: YÜZDE 66SINI TAMAMLADIK

Törende konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Göreve geldiğimizde hedeflediğimiz projelerin yüzde 66sını yerine getirdik. Bu projeler içerisinde en çok bizleri, geleceğe ve spora yaptığımız yatırımlar, çocukların ve gençlerin gelişimine sağladığımız katkı bizi mutlu edip heyecanlandırıyor. Bahattin bizim meclis üyemiz, yol arkadaşımızdı. Ona vefa borcumuzu adını vererek ödemek istedik. Halit hocamızın da adını yaşatmış olacağız. İkisinin de aileleri burada. Onları rahmetle anıyorum. Bu bir vefa işi. Bizde burada bir vefa örneği gösterdik. Gençlerin bu isimleri hatırlaması önemli. Unutmayacaksınız değil mi gençler” dedi.

ÇAKMAK: ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ise konuşmasının başında Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün fotoğraflarının olduğu pankartı göstererek isimlerini tek tek saydırdı. Çakmak daha sonra çocuklara hitap ederek, “ Bu tesisin açılışında fotoğrafı olan tüm bu isimlere teşekkür borçluyuz. En başta Bayrağımızın yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk var. Onun bir sözü var. ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyor. Onun dediği gibi olmak zorundasınız. En önemlisi ahlaklı birer sporcu ve birey olmalısınız. Biz bugün başkanımız Tahir Büyükakın ile açılışlarda gezdik. Bunu sizler için de yapıyoruz” dedi. Çakmak daha sonra velilere dönerek, “Evlatlarımıza sahip çıkalım. Gelişimlerini takip edelim. Gelecek çocuklarımızda” dedi. 

“ZEKİ ABİM EN BÜYÜK ÖRNEK”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ise konuşmasında, “Gençlerimize çok önemli bir tesisin açılışından birlikteyiz. Körfez’de ve Kartepe’de de iki önemli açılış vardı. Siyasetçiler için en mutlu olduğumuz anlar kurdele kesip hizmet sunabildiğimiz, taş üstüne taş koyabildiğimiz anlardır. Eser siyaseti, hizmet siyaseti bizim şiarımızdır. Söz değil laf değil eser üretmektir bizim amacımız. Aşk ile çalışan yorulmazmış. Bu sözün en önemli örneği Derince Belediye Başkanı Zeki abim. İki sene mecliste birlikte görev yaptık. Onun hem mecliste hem sahada vatandaşla, halkımızla yapmış olduğu çalışmalarla bize örnek oldu. Şimdi de yerelde, Derince’de yapmış olduğu çalışmaları övünçle kıvançla takip ediyoruz. Derince’de gençlerimiz adına Zeki Başkanımız meclisi aşındırdı. Derince’ye iz bırakma derdinde. Bugün mahallemizde iz bırakan bir eser bırakacak. Bu değerin en büyük mirasçısı gençlerimiz çocuklarımız olacak. Hepimize, Derince’ye hayırlı olsun” dedi.

mask

Derince’de yapılan açılışa çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑