Spor

Cumartesi tüm yollar Kocaeli Stadı’na çıkar

Çorum Belediyespor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 23’e çıkaran Kocaelispor, Cumartesi günkü Karacabey maçının hazırlıklarına moralli bir şekilde başladı.

20 Kasım 2018 Saat: 22:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 851 kez okunmuştur

Cumartesi tüm yollar Kocaeli Stadı’na çıkar
Cumartesi tüm yollar Kocaeli Stadı’na çıkar

Sol ayak arka adalesinde ağrıları bulunan Hamza dışında tüm futbolcuların yer aldığı çalışmada futbolcuların disiplini ve hırsı dikkatlerden kaçmadı. Isınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman dayanıklılık koşuları ile devam etti. Çalışma yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Sinan’ın Karacabey maçında da sahadaki yerini alamayacağı, Kaptan Hamza’nın da oynamasının yüzde 20’lerde olduğu öğrenildi. Murat Başak ise kendini iyi hissederse takımdaki yerini alabilecek.

HATİOĞLU VE EKİBİNDEN TATLI

MHP Körfez İlçesi Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MHP Meclis Üyesi Adayı Ahmet Topuz, MHP İlçe Yöneticisi Cenk Celik, Kirazlıyalı Mahalle Başkanı Muhterem Sert, Kocaelispor’un antrenmanını takip etti ve takıma tatlı ikramında bulundu. Hatipoğlu, Çorum Belediyespor galibiyetinden ötürü takımı kutladı ve başarılarının devamını diledi. Erdem ÖVÜÇ

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑