Siyaset

CHP Kartepe’nin Toplantısı Sönük Geçti

CHP Kartepe İlçe Teşkilatı ‘Hedef Kartepe 2019’ sloganıyla gerçekleştirdiği İlçe Danışma toplantısında partiye yakışmayan bir görüntüyle karşı karşıya kaldı, toplantıya çok az sayıda partili katıldı

12 Ağustos 2018 Saat: 22:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 974 kez okunmuştur

CHP Kartepe’nin Toplantısı Sönük Geçti
CHP Kartepe’nin Toplantısı Sönük Geçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe İlçe Örgütü geçtiğimiz gün 24 Haziran seçimleri ve 2019 yerel seçimlerinin değerlendirmesinin yapılacağı İlçe Danışma toplantısını İlçe Binasında gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli milletvekili Haydar Akar ve Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ile partililer katıldı.  Toplantıya çok az sayıda partilinin katılması ise gözlerden kaçmazken yaklaşık 1500 üyesi olan Kartepe’de bu kadar az kişinin  katıldığı bir toplantının yapılması ‘CHP yerel seçimlerde Cumhur Karakadılar ile başarı sağlayamaz’ söylemlerine neden oldu.

 

KARTEPE’Yİ KAZANMAK İMKANSIZ

CHP Kartepe İlçe Yöneticisi Cihan Çakır ise kendi partisini ve İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar’ı en sert şekilde eleştiren isim oldu. Çakır toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “100 Yıllık Çınar Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe İlçe Örgütünün Geldiği Son Nokta Budur. Bundan Daha Kötüsü Partinin Kapanması Olur Zaten. Hedef 2019 Kartepe diyerek yola çıkan Cumhur Karakadılar’ın yaptığı Danışma Kurulu Toplantısına 3 İl Yöneticisi, 2 Milletvekili katılmasına rağmen 1500 üyesi Olan Kartepe İlçe Örgütünün 15 Kişi toplayabilmesi içler acısıdır. Bu Rakam 1’e Tekabül eder. Parti Örgütünün 1’ine bile hakim Olmayan/Olamayan Cumhur Karakadılar ile Yerel seçimlerde Kartepe’yi alabilmek mümkün değildir.

 

İL BAŞKANI HESABINI SORACAK MI?

Daha İçler Acısı Bir Durum vardır ki, önemi büyük olan sorunların masaya yatırılması gereken bu toplantıya İlçe Yöneticilerinin büyük bir kısmı bile İştirak etmememiş. Parti Kanaat Önderimiz Kurultay Delegemiz Yok, Meclis Üyeleri Ne Yazık ki Yok, Kadın Kolları Yok, Gençlik Kollarından Başkan haricinde Kimse Yok. İnsanın Aklına İster İstemez Şu Sorular Geliyor; Şahsıma Olduğu Gibi Bu Toplantıyla Alakalı Kaç Kişiye Bilgilendirme Mesajı Göndermediniz? Duymak istemediklerinizi Konuşuruz diye bizi mesaj Sisteminden mi Çıkarttınız? Kendi Aranızda Birbirinize Ne Danışıp Hangi sonuca ulaştınız? İl Başkanı Bu 1’in Hesabını Soracak mı? Seval Akyüz Bu Toplantıyı Gizli Olarak Ses Kaydı Altına Aldı mı? Aldıysa Nerelere Servis Etti? Daha Önce de Söyledim; Sen Yerel Seçimlerde CHP’yi Balaban’da Bile 1. Parti Yapamazsın Cumhur Karakadılar” dedi.

CHP Kartepe’den içler acısı toplantı

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑