Siyaset

CHP Kartepe mahalle delege seçimlerini tamamladı

İlçe kongreleri için geçtiğimiz hafta startını veren CHP Kartepe İlçe Örgütü ilk basamak olan mahalle delege seçimlerini tamamladı. Şimdi sıra İlçe kongresinde.

27 Kasım 2019 Saat: 20:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 819 kez okunmuştur

CHP Kartepe mahalle delege seçimlerini tamamladı
CHP Kartepe mahalle delege seçimlerini tamamladı

Kartepe örgütünün  mahalle delege seçimleri 26 Kasım Salı günü son buldu. Toplam 32 mahalle bulunan Kartepe’de Derbent, Havluburun, Eşme, Ataevler ve Ataşehir mahalleleri dışında tüm mahalle delege seçimleri Kartepe İlçe binasında gerçekleşti. Yeterli üye sayısı olmayan Serinlik, Sultaniye, Pazarçayırı ve Karatepe mahallelerine ise atama yapıldı. 

"PARTİMİZE YAKIŞAN ŞEKİLDE TAMAMLADIK"

160 İlçe Delegesinin belirlendiği mahalle seçimleri hakkında açıklama yapan CHP Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda; "İl ve İlçe yönetimi olarak üyelerimizin en demokratik hakkı olan oy verme haklarını kullanmaları için her türlü ortamı sağladık. Delege seçimleri eşit koşullarda ve demokratik bir şekilde gerçekleşti. Seçimler partimize yakışan şekilde tamamladık. Sağlıklı bir şekilde sona eren mahalle delege seçimlerimizin hem partimize, hem vatana hem milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm üyelerimizi 22 Aralık 2019 saat 10.00'da Ataevler Kültür Merkezinde yapılacak olan ilçe kongremizde, birlik ve beraberlik adına buluşmaya davet ediyorum” dedi.

İşte CHP Kartepe Mahalle Delege Sonuçları

delege-sonuc.xlsx

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑