Siyaset

CHP Kartepe de Ofluoğlu Sesleri

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, belediye başkan aday adayları başvurular 1 Ekim de başladı.

3 Ekim 2018 Saat: 00:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.425 kez okunmuştur

CHP Kartepe de Ofluoğlu Sesleri
CHP Kartepe de Ofluoğlu Sesleri

1 Ekim itibariyle başlayan başvurular  CHP kulislerini hareketlendirdi. Kartepe kulisleri ilk isimle çalkalanmaya başladı. 

2019 yerel seçimleri için, belediye başkan aday adaylığı CHP’de başvuru süresi 1 Ekim itibariyle başladı. Büyükşehir ve 12 ilçe için bir çok isim konuşulurken, kulisler de oldukça hareketlendi. Aday adaylık için en merak edilen ilçeler arasın dan biri olan Kartepe haftaya yeni bir isim ile çalkalandı.

KARTEPE CHP KULİSLERİNİ HAREKETLENDİRDİ

Yıllarca partinin çeşitli kademelerinde görev alan geçtiğimiz dönem CHP Kartepe İlçe Yöneticiliği yapan, şuan ise Kartepe Belediye Meclis üyesi olan Temel Ofluoğlu’nun Kartepe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğu konuşuluyor. Ofluoğlu’nun aday adayı olacağı bilgisi CHP kulislerini biranda hareketlendirmeye başladı. CHP Genel Merkezi tarafından örgütlere gönderilen genelgeye göre milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarların adaylık için istifa etmeleri gerekmiyor.

OFLUOĞLUNDAN BİR AÇIKLAMA YOK

CHP Kartepe kulislerini hareketlendiren meslis üyesi Temel Ofluoğlu nun bilgisi şimdilik küçük bir fısıltı haberiyle ilçede harekete neden oldu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑