Siyaset

CHP Kartepe’de ilk aday belli oldu

CHP Kartepe İlçe Örgütü önümüzdeki hafta kongreye gidiyor. Adı adaylık için geçen isimler çoktu. Ancak şimdilik tek aday var.

31 Ağustos 2019 Saat: 14:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 853 kez okunmuştur

CHP Kartepe’de ilk aday belli oldu
CHP Kartepe’de ilk aday belli oldu

YÜZDE 30 FARK ’nin en sıkıntılı ve çalkantılı ilçelerinden Kartepe’de bildiğiniz gibi yerel seçim sonuçları hiç de iyi geçmedi. Millet İttifakı, Cumhur İttifakından yaklaşık yüzde 30 daha az oy aldı. CHP KIRMIZI-KARAKADILAR

Millet İttifakının başkan adayı, önceki dönem ilçe binasını basıp ilçe yöneticilerini istifaya davet ederek sandalye fırlatırken konu il disiplin kuruluna kadar gitti. Mevcut ilçe başkanı ile Cumhur Karakadılar’a yakın ekipler arasındaki gerilim iyiden iyiye arttı. CHP İlçe Başkanı olan Cumhur Karakadılar Şerafettin Kırmızı WHATSAPP YAZIŞMALARI Kırmızı ile ilçe yöneticileri arasındaki whatsapp yazışmaları kulaktan kulağa, telefondan telefona yayılınca Şerafettin Kırmızı daha fazla

KONGRE 7 EYLÜL’DE

Bu süreçte partiye yönetiminde . 45 gün içinde kongreye gidilmesi zorunluğu nedeniyle 7 Eylül Cumartesi günü için kongre kararı alındı.

OLASI ADAYLAR

CHP’de Kartepe ilçe başkanlığı için şu ana CHP eski il yöneticilerinden Hakan Bekil, önceki yönetimde bulunan İsmail Akbal, eski gençlik kolları başkanı ve eski ilçe yöneticisi Cihan Çakır, eski kadın kolları başkanı Nurcan Kurşunluğolu ve eski yöneticilerinden ’nın isimleri geçiyordu. Tevfik Mayda İLAN EDECEK Adaylığı netleşen ilk isim belli oldu. Tevfik Mayda Pazar günü saat 13.00’te ilçe binasında ilçe başkan adaylığını kamuoyuna duyuracak, adaylığını ilan edecek. Sabancı Grubunda üst düzey yöneticilik yapan Mayda’nın daha önce Cumhur Karakadılar’ın yönetiminde görev yaptığı belirtiliyor. Bakalım kalan bir haftalık sürede başka adaylar da çıkacak mı?

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑