Siyaset

CHP Kartepe adayını tanıtıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe İlçe Örgütü, yarın (9 Aralık Pazar) düzenleyecekleri programla Belediye Başkan Adayını tanıtacak.

9 Aralık 2018 Saat: 13:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 928 kez okunmuştur

CHP Kartepe adayını tanıtıyor
CHP Kartepe adayını tanıtıyor

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kartepe Belediye Başkan Adayını belirleyen CHP Kartepe İlçe Örgütü, adayını yarın düzenleyecekleri programla tanıtacak. Uzunçiftlik Düğün Salonunda gerçekleşecek olan aday tanıtım programı saat 15.00 da başlayacak.

PM TOPLANTISINDA NETLEŞTİ

6 Aralık 2018 Perşembe günü gerçekleşen CHP PM toplantısının ardından iki tane belediye başkan aday adayı bulunan CHP Kartepe’nin başkan adayı toplantı sonunda netleşti. Kartepe eski İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve Meclis üyesi Temel Ofluoğlu’nun aday adayı olduğu CHP Kartepe’de, Parti Meclis toplantısında çıkan karar sonucu CHP’nin Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar olarak belirlendi.

TANITIMLA BİRLİKTE START VERİLİYOR

CHP Kartepe İlçe Örgütü, PM’den çıkan kararın sonrasında çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkan Adaylarını tanıtmak üzere aday tanıtım programı düzenleyen CHP Kartepe İlçe Örgütü, bu programla birlikte Mart ayında yapılacak olan yerel seçim startını da verecek.  Yarın (9 Aralık Pazar )CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karadılar’ın tanıtılacağı aday tanıtım programı saat 15:00’te Uzunçiftlik Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑