Siyaset

Cengiz Çetin Sapanca dan Aday Adayı Oldu

AK Parti’den Sapanca Belediye Başkan aday adaylığına müracaat eden Çetin, “Her şey Sapanca için. Aday adaylığı başvurumuz partimize, Sapancamıza ve Sakaryamıza hayırlı

14 Kasım 2018 Saat: 22:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 902 kez okunmuştur

Cengiz Çetin Sapanca dan Aday Adayı Oldu
Cengiz Çetin Sapanca dan Aday Adayı Oldu

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sapanca Koordinatörü Can Cengiz Çetin, Sapanca belediye başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı. Kalabalık bir ekiple AK Parti İlçe Başkanlığı’na giden Çetin, resmi başvuru evraklarını İlçe Başkanı Yunus Gümüşel’e teslim etti. Can Cengiz Çetin’in başvurusunda yakınlarının yanı sıra partililer ve çok sayıda vatandaş kendisine destek için hazır bulundu.

TÜM SAPANCA’NIN ADAYI
Aday adaylığı müracaatında konuşan Çetin, “Başvuru yapmak için buraya geldiğimde gördüğüm manzara karşısında çok duygulandım. Burada gördüm ki başvuru sadece Can Cengiz Çetin olarak şahsımın değil tüm Sapanca’nın ortak fikri ve düşüncesidir. Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Sapanca için çalışmaya yine birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz” dedi.

NEDEN ADAY OLDUM?
Neden aday adayı olduğunu da anlatan Çetin, “Turizm sektöründeki 30 yıllık birikimimi ilçemiz için kullanmak istiyorum. Sapanca adı, ilçenin çok önünde olan bir isim. İlçemizi adına yakışır bir konuma getirmek, büyük projeleri hayata geçirebilmek, ilçemizi, turizmde, sporda, eğitimde ve süs bitkiciliği yani tarımda lider bir ilçe yapmak, ilçemizdeki belediyeciliğin varlığını hissettirecek projeleri hayata geçirmek, turizm destinasyonu haline getirmek için aday adayı oldum. Zor bir göreve talip olduğumu biliyor ve Sapancalı hemşehrilerimizle başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

GÜMÜŞEL BAŞARI DİLEDİ
Başvuru formunu teslim alan İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ise, Can Cengiz Çetin ile 2 dönemdir birlikte çalıştıklarını işaret ederek, “Cengiz Çetin sevdiğim saydığım Sapanca’nın kıymetli büyüklerinden biri olmasının yanında 2 dönemdir AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Sapanca İlçe Koordinatörüdür. Birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Kendisine çıkmış olduğu bu hizmet yarışının hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑