Güncel

Cemiyetten Ergün Demir açıklaması

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, oğluna pantolon alamadığı için canına kıyan İsmail Devrim haberini ilk ortaya çıkaran Ergün Demir’in gözaltına alınması sonrası bir basın açıklaması yayımlayarak olayın takipçisi olduklarını, D

25 Eylül 2018 Saat: 12:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 659 kez okunmuştur

Cemiyetten Ergün Demir açıklaması
Cemiyetten Ergün Demir açıklaması

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, oğluna pantolon alamadığı için canına kıyan İsmail Devrim haberini ilk ortaya çıkaran Ergün Demir’in gözaltına alınması sonrası bir basın açıklaması yayımlayarak olayın takipçisi olduklarını, Demir’in bir an önce serbest kalmasını temenni ettiklerini belirtti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin yaptığı açıklama şu şekilde ; “Kocaeli’de yayın yapan Astakoshaber isimli internet haber sitesinin sahibi Ergün Demir’in gözaltına alındığı haberi tüm meslektaşlarımız gibi bizi de üzmüştür. Önceki gün Kocaeli’nin Hereke ilçesinde İsmail Devrim isimli vatandaşın, oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar ettiği haberini ilk olarak yayımlayan gazeteci Ergün Demir’in gözaltına alınması üzerine cemiyet yönetimi olarak konunun takipçisi olduğumuzun bilinmesini isteriz. Yönetim kurulumuz konu hakkında bilgi almak için ilçe jandarma komutanlığına gitmiştir. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Basın milletin müşterek sesidir. Gazeteciler gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.’ Meslektaşımız Ergün Demir’in bir an önce serbest kalması en büyük temennimizdir.”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑