Siyaset

ÇAKIR VE KOCAMAN KARTEPELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon Mahallesi’nde Kartepelilerle bir araya geldi.

8 Eylül 2020 Saat: 16:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.094 kez okunmuştur

ÇAKIR VE KOCAMAN KARTEPELİLERLE BİR ARAYA GELDİ
ÇAKIR VE KOCAMAN KARTEPELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kartepe genelinde Covid-19 tedbirlerine uygun olarak çalışmalarına aralıksız devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, her fırsatta hemşehrileriyle bir araya gelerek istişare ediyor. Belediye Başkanı Kocaman beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, belediye meclis üyeleri ile birlikte İstasyon Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

COVİD-19 TEDBİRLERİNE DİKKAT

İstasyon Camii’nde Akşam Namazı sonrasında hemşehrilerinin çay davetine katılan AK Parti Milletvekili Çakır ve Belediye Başkanı Kocaman gündeme dair değerlendirmede bulundu. Son günlerde yeniden yükselişe geçen Covid-19 tedbirlerine uyulması gerektiğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılan açıklamalarda Covid-19 vakalarında artış olduğunu görüyoruz. Vaka sayılarının artması alınması gereken tedbirlere yeterince uymadığımız anlamına geliyor maalesef. Kartepe genelinde belediye olarak Covid-19 tedbirlerine ödün vermeden devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin de bu yönde duyarlı olması çok önemlidir. Allah’ın izniyle bu süreci hep birlikte aşacağız” açıklamasında bulundu.

ÇAKIR; TOPYEKÜN KURALLARA UYALIM

Kartepelilerin çay daveti için teşekkür eden Milletvekili Çakır “Dünyanın gündemini uzun bir süredir Covid-19 oandemisi meşgul ediyor. Biz de topyekün mücadelemizi Sağlık Bakanlığımızın öncülüğünde ilgili bakanlıklarımızın, belediyelerimiz ile birlikte ilk günden itibaren son derece planlı, sistemli ve hassasiyetle veriyoruz. Ama devletimiz hangi önlemi alırsa alsın, bu mücadelenin en önemli ayağı biziz, sizsiniz. Bireysel olarak önlemlerimizi almaz isek yayılım zincirini kıramayız ve bu virüsün sonunu getiremeyiz. Vaka artışları maalesef bunu gösteriyor. Sizlerden ricam önce kendimizi korumalıyız. Herkes kendini korursa, herkes korunmuş olur. Topyekün ciddiye alırsak Covid-19’dan kurtulma süremiz daha kısa olacaktır” ifadelerini kullandı. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑