Güncel

Büyükşehir Bandosundan kampçılara sürpriz

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’da kamp yapan yerli ve yabancı turistler büyük bir sürprizle karşılandı.

6 Şubat 2022 Saat: 01:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 432 kez okunmuştur

Büyükşehir Bandosundan kampçılara sürpriz
Büyükşehir Bandosundan kampçılara sürpriz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Ormanya’da kamp yapan turistler için mini bir konser verdi. Turistler bando takımını karşılarında görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK DOĞAL YAŞAM PARKI
Doğası, içinde barındırdığı yaban hayatı, hayalleri süsleyen Hobbit evleri ve Türkiye’de ilk orman kütüphanesiyle "Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı" Ormanya, tüm güzellikleriyle misafirlerini karşılıyor. Karavan ve kamp tatilcilerinin vazgeçilmez rotası arasında yer alan Ormanya’da, misafirleri için sürpriz bir etkinlik gerçekleştirdi.

MÜZİK DİNLETİSİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen doğal yaşam alanı Ormanya’ya kampa gelen misafirler için müzik dinletisi sundu. Ormanya’ya karavanlarıyla gelen misafirler bando takımını karşılarında görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kendileri için özel olarak hazırlanan müziklere eşlik eden kamp severler, damat halayı çekti ve Ankara oyun havası oynadı. Misafirlerin bu eğlenceli anları görülmeye değerdi.

“BÜYÜKŞEHİR BANDO TAKIMINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”
İstanbul’dan ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte kampa gelen Mehmet Ferit Bulut, hazırlanan eğlenceden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Büyük sürpriz oldu. Ormanya’ya sık sık ve severek geliyoruz. Çok eğlendim. Hatta halay bile çektim. Büyükşehir bando takımına çok teşekkür ederiz.” Her fırsatta Ormanya’yı tercih ettiğini söyleyen ve kampta 4. günleri olan Türkan Kabaca ve Muharrem Kabaca ise daha önce böyle bir eğlence yaşamadıklarını ve devamını da beklediklerini dile getirdi.

KAMPÇILARIN GÖZDE MEKANI
Kartepe ilçesinde yaklaşık 2 bin dönümlük alana kurulu Ormanya, 73 farklı türde 916 hayvana da ev sahipliği yapıyor. 24 karavan ve 50 çadır kapasiteli kamp alanı, 8 kilometrelik bisiklet, 18 kilometrelik yürüyüş parkuru ve 5 bin kişi kapasiteli mesire alanıyla hizmet veriyor. Misafirler kamp alanında elektrik, su, tuvalet, duş, atık su döküm alanı gibi hizmetlerden ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑