Spor

Bu maçta kazanan dostluk olacak

2. Amatör Lig E Grubu’nda bu hafta sonu bir birleri ile karşılaşacak olan Şirinspor ve Balabanspor, Pazar günkü maç öncesi samimi görüntüler verdi.

25 Ocak 2020 Saat: 02:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 787 kez okunmuştur

Bu maçta kazanan dostluk olacak
Bu maçta kazanan dostluk olacak

DERBENT STADI’NDA ANTRENMAN YAPIYORLAR

Kartepe takımlarının yer aldığı ve tatlı bir rekabet içerisinde bulunduğu 2. Amatör Lig E Grubu’nda Pazar günü 2 maçta 3 puanı bulunan Şirinspor ile ilk haftayı bay geçen, ikinci maçını ise farklı kazanan Balabanspor karşılaşacak. Derbent Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak olan bu maç öncesi iki takım kurmayları objektiflerimize buz gibi Kartepe havasında sıcacık görüntüler verdi.

 

BAŞKANLAR VE TEKNİK ADAMLARDAN DOSTLUK MESAJI

40 yıldır Şirinsulhiyespor ile içli dışlı olan, bölgenin ve ilimiz amatörünün sembol isimlerinden Başkan Hasan Cebeci ile Balabanspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda doktor olan Veysi Dizdaroğlu, antrenmanlarını yaptıkları Derbent Stadı’nda bir araya geldiler ve dostluk gazetemiz aracılığı ile dostluk mesajları verdiler. Balabanspor’da teknik adam, eski kaleci ve centilmenlik adına çok güzel adımlar atan Erbay Ertuğ ile Şirinspor’un deneyimli teknik adamı Ufuk Öğütveren’in de samimi sohbeti dikkatlerden kaçmazken, ikili bir birine takılmayı da ihmal etmedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑