Siyaset

Bıyıklı Vanlılarla buluştu

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, Kartepe Vanlılar Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

22 Mart 2019 Saat: 21:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 823 kez okunmuştur

Bıyıklı Vanlılarla buluştu
Bıyıklı Vanlılarla buluştu

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, program çerçevesinde Kartepe Vanlılar Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Dursun Salhan ve yönetimi tarafından karşılanan Bıyıklı, Vanlılar tarafından gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti.

MİLLETİMİZ İZİN VERMEYECEK
Daha güzel bir Kartepe için STK’larımız ile birlikte yol yürüyeceğiz ve yol haritamızı çizeceğiz diyen Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemli olduğunu vurgulayarak, liyakatlı kadroları, dürüst ve çalışkan yöneticileri seçmek sizin elinizde. İsrafın olmadığı, partizanlığın yaşanmadığı ve ehil insanların yönettiği bir Kartepe hayalimize sizlerden de destek bekliyoruz dedi.

ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ
Kartepe’de hayata geçecek projelerin yer alacağı seçim beyannamesini kısa süre önce Kartepelilerle paylaştıklarını belirten İbrahim Bıyıklı, “Sosyal medya üzerinden ve internet sitemizden de vatandaşlarımız isteklerini, önerilerini sorduk. Kartepelilik bilinciyle ortak akılla tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. STK’larımız görüş ve önerileri de bizler için önemli. Güzel Kartepe’mizin güzel insanlarıyla gönül köprülerimizi Allah’ın izniyle sağlam kuracağız” dedi.

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑