Güncel

Bir ay sonra açılacaktı kül oldu

Büyük uğraşlar ve milyonlarca harcanarak yapılan ve bir ay sonra açılması planlanan Maşukiye Koru Otel dünkü yangında kül oldu

16 Mart 2020 Saat: 13:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 870 kez okunmuştur

Bir ay sonra açılacaktı kül oldu
Bir ay sonra açılacaktı kül oldu

Kartepe'nin en gözde mekanlarından olan Koru Restaurant'ta dün yangın çıkmıştı. Çıkan yangında restaurant zarar görmezken, milyonlarca para harcanarak yapılan ve bir ay içerisinde açılması planlanan Koru Otel, tamamen yanarak küle döndü. Yanan otelin enkazı bugün kaldırılırken, hala dumanların yükseldiği görüldü.
İTFAYE GEÇ MÜDAHALE ETTİ
Yangın çıktıktan sonra çalışanların yangını söndürmek için mücadele ederken, bir yandan da itifayeye haber verdiklerini ifade eden işletme sahibi Doğan Gönül, 'Yangının bacadan çıktığını tahmin ediyoruz. Yangın ilk çıktığında itfayeye haber verdik. İtfaye yangından yaklaşık 45 dakika sonra gelerek, müdehalede bulundu. Zamanında gelseydi yangın bu derece zarar vermeye bilirdi' dedi. 
TEKRAR YAPILACAK
Büyük uğraşlar sonucu yapımını tamamladıkları Koru Otel'in açılışını bir ay sonra yapmaya hazırlandıklarını belirten, Doğan Gönül, 'Cana gelecek olan mala gelsin. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Yaklaşık 6 milyon harcayarak yaptığımız ve bir ay sonra hizmete sokacağımız otelimiz yanarak kül olduu. Şimdi tekrar yeniden yapacağız. Sağlık olsun' diye konuştu. Doğan Gönül, Yangında yalnızca otel bölümünün yandığını, restaurant ve cafe bölümünün hizmete devam ettiğini ayrıca belirtti. 

 

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑