Spor

Biletler satışa Çıktı

Kocaelispor yönetimi yoğun ilgi görmesi beklenen Pazar günkü Elazığ Belediye maçının biletlerini erken satışa çıkardı.

10 Aralık 2019 Saat: 20:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 613 kez okunmuştur

Biletler satışa Çıktı
Biletler satışa Çıktı

Taraftarlar bu sabahtan itibaren satış noktalarından biletlerini temin edebilecek. Fiyatlarda bir değişiklik yok. UEFA üst ve kuzey kale arka tribün yine kapalı. Yönetim seyirci sayısının 15 binin üzerinde olmasını bekliyor.

SATIŞLAR SABAH BAŞLIYOR

Kocaelispor yönetimi, yoğun ilgi beklediği Elazığ Belediyespor mücadelesinin biletlerini erken satışa çıkarma kararı aldı. Bugün basılan biletler bu sabahtan itibaren satış noktalarında olacak. Taraftarlar maç günü kapı önünde sorun yaşamamak için biletlerini önceden alma imkanı bulacak. Ön satışlara yoğun ilgi bekleniyor. Bilindiği gibi Erok maçında 8 bin dolayında ön satış yapılmıştı.

UEFA ÜST VE KUZEY KAPALI

Yönetim ilk yarının son maçı olduğu için bilet fiyatlarında değişiklik yapmadı. Devre arasında taraftarın indirim talebinin değerlendirileceği belirtildi. Son haftalarda olduğu gibi yine UEFA üst ve Kuzey kale arka tribün Pazar günkü maçta kapalı olacak. Yönetim seyirci sayısının 15 binin üzerinde olmasını bekliyor.

BİLET FİYATLARI

UEFA ALT : 50 TL MARATON ALT: 20 TL MARATON ALT ( ÖĞRENCİ ): 15 TL MARATON ÜST : 15 TL GÜNEY KALE ARKA ALT : 15 TL GÜNEY KALE ARKA ALT ( ÖĞRENCİ ) : 10 TL GÜNEY KALE ÜST : 10 TL

BİLET SATIŞ NOKTALARI

1- Kocaelispor Kulüp Binası, Fuar İçi 2- Kocaelispor 1966 Taraftar Mağazası, Belsa Plaza 3- Kartepe Sportif

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑