Güncel

Belediye-İş’ten yandaş gazeteye sert tepki!

Güvenlik-İş sendikası dün yaptığı basın açıklamasında Kocaeli Üniversitesi’nde çalışan işçilerin toplu sözleşmeden gelecek hakları alamadıklarını ifade etmiş, bunun üzerine birçok gazete bu olayın haberini yapmıştı.

2 Ağustos 2018 Saat: 13:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 680 kez okunmuştur

Belediye-İş’ten yandaş gazeteye sert tepki!
Belediye-İş’ten yandaş gazeteye sert tepki!

Özgür Kocaeli Gazetesi’de haberi yaptıktan sonra hemen kaldırınca Belediye-İş sendikası gazeteyi sert bir dille eleştirdi.

Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, dün İzmit’te bir basın açıklaması yaparak Kocaeli Üniversitesi’nde toplu sözleşmeden elde ettikleri hakları kurumda çalışan üyelerinin alamaması ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Açıklama sonrası haber ilimizde yayın yapan birçok gazete ve haber sitesinde yayınlandı. İlimizde yayın yapan Özgür Kocaeli Gazetesi’nin internet sitesinde de yayınlanan haber ise bir süre sonra kaldırıldı. Haberin kaldırılması ise tepkilere neden oldu. Haberin kaldırılmasına tepki gösteren Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, sosyal medya hesabından duruma oldukça sert bir tepki gösterdi.

 

Başkan Şar, “01.08. 2018 tarihli Güvenlik-İş, Koop. İş ve Belediye-İş Sendikalarımızın ortak basın açıklamasını internet haber sayfasından kaldıran Özgür Kocaeli Gazetesi'ni kınıyorum. Eğer ki adınız gibi özgür değilseniz, başkalarının güdümündeyseniz sizin adınıza yazıklar olsun” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑