Siyaset

Bayram Kartepe’de vatandaşlarla buluştu

‘’Konuşa Konuşa’’ programı kapsamında Büyükşehir Genel Sekreteri Bayram ile Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, ilçe esnafı ve vatandaşla bir araya geldi

12 Eylül 2018 Saat: 14:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 893 kez okunmuştur

Bayram Kartepe’de vatandaşlarla buluştu
Bayram Kartepe’de vatandaşlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek önerilerini dinledi. Birliktelikte Köseköy Işıklar Köprülü Kavşak Projesi yapımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürü Tolga Cankaya, Kartepe Belediyesi başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve esnaf katıldı.

‘’ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ’’ 
Programın açılışında söz alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Bu proje Ertuğrul, İstasyon ve Dumlupınar mahallelerini ilgilendirmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan projede trafiğin kesintisiz akması, hem de trafik yoğunluğunun ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır. Bunun yanı sıra güvenli ulaşımın da sağlanması hedefleniyor. Kartepemiz için çok önemli yatırımdır. Esnafımızı ziyaret ettiğimiz zaman yaşadığımız sıkıntıların anlatılmasında zorluk yaşanıyor. Bugün soruların karşılık bulacağı bir programda bir araya geldik. Birlikte karar vereceğimiz bir gündür. Zahmetsiz rahmet olmaz. Köseköy Işıklar Köprülü Kavşak Projesi’nin bitiş tarihinde değişiklik yoktur” dedi.

‘’KESİNTİSİZ ULAŞIM’’ 
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, “Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Şehrimiz İstanbul ve Anadolu’nun köprüsü durumundadır. Her ne kadar bu yerler Karayollarının sorumluluk alanında olsa da bunu diyerek bu işin içerisinden çıkamıyoruz. Şehrimiz bağlantı noktasında olmasından dolayı D-100, D-130, TEM Otoyolu olsun ulaşımın çok iyi olması gerekiyor. D-100 ve D-130 üzerinde battı-çıktılar yapılmaktadır. Kaynaklarımızın önemli kısmı ulaşıma gitmektedir. D-100 üzerinde kesintisiz ulaşım olması için çalışıyoruz. Kesintisiz ulaşım ile hayat standardı artacaktır” açıklamasında bulundu.

65 MİLYON TL’LİK YATIRIM 
Köseköy Işıklar Köprülü Kavşak Projesi’nin yılsonunda bitirileceğini ifade eden Genel Sekreter Bayram, “Bu kavşak İzmit, Başiskele ve Kartepe ilçelerini etkilemektedir. Uzunçiftlik’ten Kuruçeşme’ye kadar kesintisiz ulaşım olması için çalışıyoruz. Bu projeyle 65 Milyon TL yatırım yapılmaktadır. Burada doğrudan trafiğin yanı sıra bağlantı yolları da düzenlenmektedir. Kazı çalışmalarına başlanıldı. Kazık çakma çalışmaları devam ediyor. Bu tür işleri yaparken insanların günlük hayatlarını etkiliyorsunuz. Bunu da en aza indirmek için çabalıyoruz” ifadesini kullandı. Genel Sekreter Bayram, daha sonra vatandaşların ve esnafın sorularına yanıt verdi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑