Güncel

BAŞSİAD DA 4 YIL SEVİNCİ

Başarılı İş Adamları Derneği bugün dört yılını tamamlarken Eylül ayı buluşmasını gerçekleştirdi.

8 Eylül 2018 Saat: 16:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 854 kez okunmuştur

BAŞSİAD DA 4 YIL SEVİNCİ
BAŞSİAD DA 4 YIL SEVİNCİ

BAŞSİAD Eylül ayı buluşmasını Başkan Barış Arat önderliğinde Sanayi Mahallesi Fırat Sokak üzerinde bulunan dernek binasında gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kahvaltılı programda üyelerin katılımı yoğunlukta olurken Başkan Arat kuruluşundan itibaren emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bugün 4 yılımızı tamamladık diyen Barış Arat, “Derneğimizi hep birlikte buralara kadar taşıdık. Kolay olmadı tabi. Zor günler de yaşadık ama keyii işler yaptık. Dernek olarak çok şey kazandırdığımızı düşüyoruz. Son dönemde çok konuşulan bir sosyal sorumluluk projesine imza attık. Arkadaşlar, bizlerden bunun devamı bekleniyor. Projeleri ileriye nasıl taşıyabiliriz diye konuşuyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Eylül ayı bizim için önemli bir ay cümlelerini kullanan Başkan Arat son olarak şu ifadeleri kullandı: “Toplantılarımızın formatını değiştirdik. Amacımız kahvaltı yapmak değil, bir birimizi tanımak. Bu yüzden üyelerimize kartvizit çıkarttık. Yaz döneminde derneğimizin revizyon süreci vardı. Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte işler komisyonunu ismini ticaret kurulu yaptık ve yetkilerini arttırdık.”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑