Güncel

BAŞSİAD BİGEM PROJESİYLE GELİYOR

Kocaeli’nin önde gelen STK’lardan biri olan Başarılı İş İnsanları Derneği (BAŞSİAD) yeni projeleri olan BİGEM ile gençlerle buluşarak saha iniyor.

4 Ağustos 2018 Saat: 11:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.145 kez okunmuştur

BAŞSİAD BİGEM PROJESİYLE GELİYOR
BAŞSİAD BİGEM PROJESİYLE GELİYOR

Kocaeli’nin önde gelen STK’lardan biri olan Başarılı İş İnsanları Derneği (BAŞSİAD) her ayın ilk cumartesi buluşmalarına Ağustos ayında da devam etti. Dernek üyeleriyle birlikte yapılan kahvaltının ardından sohbet havasında geçen toplantının dernek başkanı Barış Arat, gençlere ücretsiz bir şekilde eğitim amacıyla hayata geçirilecek yeni projeleri olan BAŞSİAD İş Geliştirme ve Eğitim Merkezi (BİGEM) hakkında bilgiler açıkladı.

BİGEM PROJESİYLE GENÇLERE ÜCRETSİZ EĞİTİM

Proje hakkında konuşan BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, “BİGEM’in tarzı çok farklı olacak dedi. Klasik bir eğitim anlamında olmayacak. Özellikle genç girişimciler ve genç insanlarımız için eğitim anlamında farkındalık yaratmak istiyoruz. BİGEM kapsamında ünlü eğitimciler ve ünlü işadamları sektörel bilgilerini gençlerle paylaşacak. BAŞSİAD bir STK olmasına karşın BİGEM ile birlikte sahada olarak bizim bir markamız olacaktır. Aynı zamanda biz BİGEM’i Kocaeli geneline açıyoruz. Gençlerimiz bu eğitimlerden ücretsiz bir şekilde yararlanacaktır” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑