Güncel

BAŞKAN ÜZÜLMEZ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Zabıta Haftası münasebetiyle Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

6 Eylül 2018 Saat: 14:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.217 kez okunmuştur

BAŞKAN ÜZÜLMEZ ZABITA HAFTASINI KUTLADI
BAŞKAN ÜZÜLMEZ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü olan "3-9 Eylül Zabıta Haftası" kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Zabıta personeli ile tokalaşan Başkan Üzülmez’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Zabıta Müdürü Özbayraklı “Bizlere verdiğiniz destek ile görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Kartepemiz için gece gündüz demeden her daim görevimizin başındayız” dedi.

ÜZÜLMEZ TEBRİK ETTİ

Başkan Üzülmez “Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192’nci yılını kutluyorum. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü nezdinde ülkemiz genelinde görev yapan zabıta teşkilatlarının haftasını kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti kurulmadan önce kurulmuş, kurulmasıyla birlikte ülkemizde en iyi şekilde görevlerini yerine getiren çok köklü ve önemli bir kurumdur. Şehirlerin düzeni, tertibi olmak üzere bir çok görevlerini başarıyla yerine getirmektedirler. Vatandaşın derdiyle dertlenen bir Zabıta Teşkilatımız vardır. Nice yıllara ulaşmasını dileyerek görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

06.09.2018 Fotoğraflı ve Görün

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑