Siyaset

BAŞKAN TAMYÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

12 Mayıs 2021 Saat: 13:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 672 kez okunmuştur

BAŞKAN TAMYÜKSELDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN TAMYÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladığını belirterek, ‘Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun’ dedi.

Ancak bu Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak edeceğiz diyerek sözlerine devam eden Tamyüksel; "Irak'ta ve Suriye'de Şehadet şerbeti içen Mehmetçiklerimiz, Kudüs'te yaşanan insanlık dramı ve Çin mezalimi altında ezilen Doğu Türkistan'lı kardeşlerimizin acısını yüreğimizde  yaşarken bir de Dünyamız’ı ve Ülkemiz’i esir alan Coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bu Bayramı da sevdiklerimizden ayrı bir şekilde evlerimizde geçireceğiz." diyerek açıklamalarına devam etti.
"Şunu da çok iyi biliyoruz ki; birlik ve beraberlik içerisinde, hijyen ve sosyal mesafe kuralları konularındaki hassasiyetimizi esnetmeden devam edersek, sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır. Sıhhat ve selametimiz için kurallara uyarak sevgimizi sevdiklerimize uzaktan da gösterebiliriz. Allah'ın izniyle kucaklaşacağımız ve bir arada geçireceğimiz nice bayramlarımız olacak."
"Bu vesile ile Kartepe'li Hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âlemine, cefakar Sağlık Çalışanlarımıza, Polis Teşkilatımızın fertlerine, Eğitimcilerimize, Şehit ailelerimize  ile  gazilerimize, sağlık  ve afiyet diliyor, hepinizi en kalbî muhabbetlerimle selamlıyorum. Daha sağlıklı günlerde nice bayramlara ulaşmak duasıyla, Ramazan bayramımız mübarek olsun." dedi
İYİ PARTİ
KARTEPE İLÇE TEŞKİLATI

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑