Güncel

BAŞKAN KOCAMAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Zabıta Teşkilatı’nın 194’ncü yılı dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Zabıta ekibini kutladı.

8 Eylül 2020 Saat: 15:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 616 kez okunmuştur

BAŞKAN KOCAMAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI
BAŞKAN KOCAMAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü olan "1-7 Eylül Zabıta Haftası" kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Zabıta personelini Covid-19 tedbirlerine dikkat ederek tebrik eden Belediye Başkanı Kocaman’a  desteklerinden dolayı teşekkür eden Zabıta Müdürü Özbayraklı “Bizlere verdiğiniz destek ile görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Kartepemiz için gece gündüz demeden her daim görevimizin başındayız” dedi.

KOCAMAN TEBRİK ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Haftanızı tebrik ediyorum. İşlerinizin kolay olmadığını biliyorum. Zabıta personeli olmak çok kolay bir görev değildir. Hemşehrilerimizin huzuru ve güveni için 7/24 sokaktasınız. Allah hayırlı görevler nasip etsin. Hep birlikte Kartepemize hizmet ediyoruz. Sizlerle çalışmaktan büyük keyif duyuyorum. Covid-19 tedbirleri kapsamında ancak bu şekilde haftanızı kutlayabiliyoruz. İnşallah bir dahakine çok daha güzel kutlarız” açıklamasında bulundu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑