Güncel

BAŞKAN KOCAMAN “TARIM DEMEK; HAYAT DEMEKTİR”

KOÜ Ziraat Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Tarım demek, hayat demektir, gelecek demektir. İmkanlarımızı çiftçilerimiz için seferber edeceğiz” açıklamasında bulundu.

20 Ekim 2022 Saat: 20:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 319 kez okunmuştur

BAŞKAN KOCAMAN “TARIM DEMEK; HAYAT DEMEKTİR”
BAŞKAN KOCAMAN “TARIM DEMEK; HAYAT DEMEKTİR”

KOÜ Arslanbey Yerleşkesi’nde bulunan Ziraat Fakültesi’nde düzenlenen tarım istişare toplatısına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Kan, Kartepe Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Türker ve akademisyenler katıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kocaman “İnsanlık tarihimizin en eski mesleklerinden biri olan “tarımcılık”ın Kartepe’mizde sürdürülebilirliğini sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız” dedi.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı “Başkanımızın toplantımıza katılımı ve bizlere destek sözü vermesi çok kıymetli. Bu konuda fikirlerimiz çok. Bizde neler yapabiliriz bunun için bir araya geldik. İş birliği içerisinde belli noktaya gelebiliriz. Aramızda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑