Güncel

BAŞKAN KOCAMAN "KARAMSARLIĞA, UMUTSUZLUĞA DÜŞMEK YOK"

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde Covid-19 önlemleri kapsamında dezenfektan çalışmalarının 7 gün boyunca devam ettiğini belirterek, birlikte başaracağız açıklamasında bulundu.

6 Nisan 2020 Saat: 17:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 681 kez okunmuştur

BAŞKAN KOCAMAN KARAMSARLIĞA, UMUTSUZLUĞA DÜŞMEK YOK
BAŞKAN KOCAMAN "KARAMSARLIĞA, UMUTSUZLUĞA DÜŞMEK YOK"

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsünden (Covid-19) dolayı Kartepe Belediyesi ekipleri, mahalle, sokak, cadde ve işyerleri olmak üzere dezenfekte işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatları doğrultusunda devam eden dezenfekten çalışmalarında vatandaşlara uyarılar da yapılıyor.

İKİNCİ-ÜÇÜNCÜ TURLAR

Kartepe Belediyesi dezenfekten ekipleri tarafından Kartepe genelinde 12 taksi durağı, 115 adet taksi, 235 adet belediye ve özel toplu taşıma araçları, tüm lojistik araçları bu araçların bağlı bulunduğu 12 adet kooperatif binasını dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Belediye ekipleri ayrıca ilçe genelindeki 6 banka şubesi iç ve dış mekanlarının yanı sıra ilçe genelindeki 30 bankamatikte dezenfekte etti.

ÇARESİZLİK İÇİNDE DEĞİLİZ

“Sağlığınız, huzur ve güveniniz için gece gündüz çalışmalarımız sürüyor” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Koronavirüs salgını sonrası ilk günden beri gereken her tedbiri alıyoruz, hepimizin yoğun olarak kullandığı tüm noktalarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdik ve rutin olarak devam ediyoruz. Belirlenen kurallara uyulması durumunda bu salgının üstesinden geleceğiz. Devletimiz bütün imkanlarını seferber etti. Zor günlerden geçiyoruz. Ama çaresizlik içinde değiliz. Karamsarlaşmak, umutsuzluğa düşmek yok. Bu virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. birlikte başaracağız” açıklamasında bulundu.  

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑