Spor

BAŞKAN KOCAMAN GÖZBEBEĞİMİZ KOCAELİSPOR’UMUZA BAŞARILAR DİLEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 1.Lig’e çıkma finalinde Kocaelispor’a Sakaryaspor karşısında başarılar diledi.

31 Mayıs 2021 Saat: 18:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 553 kez okunmuştur

BAŞKAN KOCAMAN GÖZBEBEĞİMİZ KOCAELİSPOR’UMUZA BAŞARILAR DİLEDİ
BAŞKAN KOCAMAN GÖZBEBEĞİMİZ KOCAELİSPOR’UMUZA BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Kocaman mesajında;

Ülkemizin en köklü kulüpleri arasında yer alan Kocaelispor’umuz TFF 1.Lig’e çıkma final karşılaşmasında Sakaryaspor ile karşılaşacak. İnşallah güzel, dostça bir mücadele sonucunda Kocaelispor’umuz 1.Lig’e çıkacaktır.

 

Kocaelispor’umuzun müzesinde 2 Türkiye Kupası var ve Süper Lig’de oynadığı dönemlerde 4 büyük kulübün "korkulu rüyası" olmuştu. Renktaş ve komşu iki takımın mücadelesinde öncelikle sportif, örnek bir centilmenliğin yaşanmasını ve galibiyet coşkusunu, mutluluğunu yaşamayı gönülden diliyorum.

KOCAELİ EN GÜZEL ZAFERLERİ HAK EDİYOR

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak bu mücadele ile Kocaelispor’umuz TFF 1.Lig’e çıkarak hak ettiği Süper Lig’e daha da yaklaşacaktır. Kentimizin gözbebeği değerli Kocaelispor’umuza Sakaryaspor karşısında birbirinden muhteşem gollerle taçlandıran, seyir keyfi yüksek, kazasız belasız sonuçlanan güzel bir galibiyet diliyorum. Bütün şehir kenetlendik, odaklandık dualarımız takımımız için… Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bu şehir kıymetli Kocaeliler en güzel zaferleri hak ediyor.  

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑