Güncel

BAŞKAN KOCAMAN EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

BAŞKAN KOCAMAN EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

9 Mart 2021 Saat: 15:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 491 kez okunmuştur

BAŞKAN KOCAMAN EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI
BAŞKAN KOCAMAN EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın belediye çalışanlarını ve tekstil sektöründe çalışan kadınları sembolik hediyeleriyle ziyaret ederek sürpriz yaptı.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediye hizmet binasında görev yapan kadın personeli günlerini kutlayarak hediye verdi. Kısa sürede olsa kadın personellerle görüşen Başkan Kocaman daha sonra tekstil sektöründe çalışan kadınları iş başında ziyaret etti.

 

ÜRETEN KADINLARA ZİYARET

Kartepe’de tekstil sektöründe üretim yapan bir firmayı ziyaret eden Başkan Kocaman, burada çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, hediye vererek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın çalışanlarla sohbet eden Başkan Kocaman, yaptıkları işler hakkında bilgi aldı, başarılar ve mutluluklar diledi.     

 

KADINLAR HAYATA DEĞER KATAR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün önemine dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Hayatın her alanında daha güçlü bir gelecek için çalışan, emeğiyle, sevgisiyle, varlığıyla hayata değer katan tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” açıklamasında bulundu.    

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑